Fun Factory Big Boss G4 – lekkere en vooral grote vibrator

De Big Boss van het Duitse merk Fun Factory is zeker geen vibratortje voor beginners. Het is een grote, stevige vibrator, die je ook prima als dildo kunt gebruiken door het handige handvat. Hij is oplaadbaar en… voorzien van goede en lekkere diepe trillingen. En z’n prijs is trouwens net zo lekker: voor € 64,95 koop je ‘m bij www.zoemmm.com.

fun factory big boss

Materiaal / verpakking van de Fun Factory Big Boss

De Big Boss wordt verkocht in neutrale verpakking; een beige kartonnen doos met een plastic kijkvenster waardoor je de Big Boss kunt zien. Fun Factory stopt hun geld liever in het ontwikkelen van goede, bruikbare sekstoys dan in hun verpakkingsmateriaal en dat is (ook milieutechnisch gezien) een goede keuze. Bij Fun Factory gebruiken ze alleen 100% lichaamsveilige siliconen voor hun speeltjes, dus dat geldt ook voor deze Big Boss. Deze vibrator is oplaadbaar via een speciaal click ’n charge-systeem en dit snoertje met magneet kun je gebruiken voor ál je Fun Factory-speeltjes. Als je de Big Boss bestelt bij www.zoemmm.com dan krijg je dit oplaadsnoertje (t.w.v.€ 6,95) er trouwens gratis bij.

big boss click n charge

De Big Boss van Fun Factory is dus flink aan de maat, dat had ik al gezegd. Hij is 22,8 centimeter lang en maar liefst 4,4 centimeter breed. Mocht je twijfelen of dit formaat wel wat voor jou is, dan is het misschien handig om de vibrator even uit te tekenen op papier. Dit is trouwens altijd wel handig als je een vibrator besteld via internet; zo weet je precies wat je in huis gaat halen. De Big Boss is licht gebogen en lijkt door de vergrote eikel en ‘aders’ op een echte penis. Op een echte grote penis dus. Of zoals sommige verkooppraatjes van deze vibrator luidden; ‘voor als je houdt van een gevuld gevoel’. Dus eh, bigger is soms ook better! De Fun Factory Big Boss is verkrijgbaar in het oranje/rood en zwart.

big boss fun factory kleuren

Vibraties / gebruik / knoppen van de Big Boss

De trillingen van de Fun Factory Big Boss zijn zeker niet slecht, maar zullen niet de belangrijkste reden zijn waarom je deze vibrator aanschaft (dat is toch echt de prijs en z’n formaat). De trillingen zijn goed, lekker en diep, maar omdat de Big Boss zo groot is en dus uit veel siliconen bestaat, wordt een gedeelte van de trillingen geabsorbeerd door dat siliconen. De trillingen zijn trouwens sterker in het kopje (de eikel dus) van de vibrator en minder sterk in de staaf zelf. Maar… er blijven gelukkig nog wel genoeg trillingen over en… je kunt de Big Boss dus ook als dildo gebruiken (dus je kunt de trillingen ook gewoon uit laten, dan is het nog leuk spelen).

De Fun Factory Big Boss heeft 3 erg gebruiksvriendelijke knoppen. Met de +-knop zet je ‘m aan en met de –knop zet je ‘m uit, makkelijker kan het niet. Met deze knoppen kun je ook de trillingen harder of zachter laten trillen. Maar… er is nóg een knop! De zogenaamde booster-knop. Dit is eigenlijk een ‘ingewikkeld’ woord voor de knop waarmee je door de verschillende vibratiepatronen scrollt. De Fun Factory Big Boss heeft 4 verschillende vibratiepatronen. Dit zijn er (vergeleken met sommige LELO-speeltjes) niet veel, maar de patronen zijn toch divers genoeg, zodat iedere vrouw er wel eentje vindt waarvan ze denkt; WOW!

fun factory big boss zijaanzicht

Schoonmaken / onderhoud

De Big Boss is 100% waterproof, dus ook gemakkelijk schoon te maken en houden! Na gebruik neem je ‘m mee onder de douche of spoel je ‘m af onder de kraan met een beetje milde zeep. Juist omdat Fun Factory alleen maar gebruik maakt van 100% siliconen speeltjes, zijn ze ook 100% schoon te maken. Siliconen is namelijk niet-poreus en daardoor hebben bacteriën geen kans om zich te nestelen. Ook erg handig is het ook om een toycleaner te gebruiken en je speeltjes daar regelmatig mee schoon te maken. Voor gebruik spoel je je vibrator altijd even af onder de kraan, zodat er geen stofjes of haartjes meer op zitten. Het duurt ongeveer 4 uur voordat de vibrator volledig is opgeladen en daarna zal de Big Boss zo’n 3 uur non-stop trillen! En… aangezien de Big Boss een siliconen speeltje is, is het aan te raden om alleen glijmiddel op waterbasis te gebruiken (en je hebt waarschijnlijk veel glijmiddel nodig om deze grote vibrator naar binnen te brengen).

Ervaringen van anderen die de Fun Factory Big Boss kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledige review van de Fun Factory Big Boss op www.climaximaal.nl)
“De Big Boss is groot, echt groot. Ik krijg veel mailtjes van vrouwen (en mannen) die op zoek zijn naar een grote (en vooral veilige) dildo die lijkt op een echte penis. Ik raad dan altijd deze Big Boss aan, ook al is hij niet verkrijgbaar in huidskleur. Dit is een vibrator die eigenlijk bedoeld is voor G-spot stimulatie, maar omdat hij zo lang, breed en groot is kun je ‘m ook wel een echte allrounder noemen, want je kan ‘m écht heel diep inbrengen. En zitten vrouwen daar op te wachten? Ehm… ik wel! Ik vind het een hele grote aanrader.”

Susanne
“Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik deze vibrator kocht, maar de naam ‘Big Boss’ trok me wel aan, want ik hou ook van grote piemels. En de Big Boss is echt een stuk groter dan m’n andere vibrators (ik heb een paar LELO’s). Ik moet echt goed opgewarmd zijn en dan nog een hoop glijmiddel gebruiken als ik dit speeltje erbij pak. Vooral de eikel is heel breed, maar als ik goed geil ben voelt hij enorm realistisch aan (ja, ik weet dat echt piemels niet trillen). Ik zou dit speeltje niet aanraden voor beginners trouwens, daar is hij net een slagje te groot voor.”

Mieke
“Het is misschien een beetje lullig, maar na mijn bevalling is het qua seks nooit meer zo lekker geworden tussen mijn man en mij. Het lijkt wel of ik veel groter ben van binnen of hij veel kleiner en het voelt gewoon minder prettig. Van m’n gyneacoloog heb ik van die oefeningen meegekregen (aanspannen en ontspannen van m’n vaginaspieren), maar we hebben er ook maar even een vibrator bijgekocht, deze Big Boss. Gelukkig neemt m’n man het sportief op.”

Voordelen van de Fun Factory Big Boss

Groot
Waterproof
Handig ergonomisch handvat (zodat je de vibrator gemakkelijk op en neer kan bewegen)
Makkelijk bedieningspaneel
Voelt als een echte penis (realistische vorm)
De ribbel zorgt voor stimulatie van je G-spot
Best goedkoop (voor een merk vibrator)
Erg flexibel

Nadelen van de vibrator

Misschien iets te groot voor beginners
Materiaal vangt gemakkelijk stof (dus afspoelen voor gebruik)
Niet de allerdiepste trillingen die je kunt krijgen

Alternatieven

Is deze Fun Factory Big Boss toch iets te big voor je? Misschien passen deze alternatieven dan beter bij jou.

LELO Gigi (kleinere vibrator, met ribbel voor G-spot stimulatie)
LELO Mona (betere trillingen, kleiner formaat)
Fairy Wand Massager (diepere trillingen, puur voor clitoraal genot)

Je koop de Fun Factory Big Boss bij www.zoemmm.com (voor € 64,95)

About The Author

Reply