We-Vibe II Plus – dé beste vibrator om samen te gebruiken

De eerste We-Vibe kwam in 2008 op de markt en inmiddels zijn er wereldwijd zo’n 2 miljoen gebruikers! WOW! En 2 miljoen gebruikers can’t be wrong! De We-Vibe is sinds z’n lancering het nummer 1 seksspeeltje voor stellen en geen enkele fabrikant is het nog gelukt om het succes te evenaren. De We-Vibe II Plus is het originele model, maar dan met sterkere trillingen!

we vibe 2 plus

Materiaal / verpakking van de We Vibe II Plus

De We Vibe II Plus wordt geleverd in een mooie kartonnen doos. Daarin vindt je de We-Vibe II Plus, een USB-snoertje, een oplader waar je de We-Vibe in zet als je ‘m oplaadt, de gebruiksaanwijzing en een satijnen bewaartasje. Simpel, maar doeltreffend. De We-Vibe is gemaakt van 100% siliconen, dus veilig te gebruiken.

we vibe verpakking

Design / vorm / formaat van de We Vibe II Plus

De We-Vibe II Plus heeft de vorm van een ‘U’ en sinds de lancering van de allereerste We-Vibe heeft deze vorm (en functie) meerdere prijzen gewonnen. Helemaal terecht overigens, want er is geen enkel speeltje dat zo doeltreffend werkt voor beide partners. De vrouw stopt het het ene gedeelte van de We-Vibe in haar vagina en het andere gedeelte rust nu vanzelf tussen haar schaamlippen. In principe zou je dit speeltje ook solo kunnen gebruiken, want als je de We-Vibe nu aanzet gaan de 2 motortjes van de We-Vibe trillen. Het gedeelte in de vagina trilt tegen de G-spot en het gedeelte tussen de schaamlippen trilt tegen de schaamlippen aan én tegen de clitoris. Een soort rabbit vibrator dus, maar dan een stuk kleiner.

Veel vrouwen zullen denken; ja, maar nu past hier toch geen penis meer bij!?? Doei! Het past dus wél. En gemakkelijk ook. Het is absoluut een stukje krapper dan ‘normaal’, maar als je voldoende glijmiddel gebruikt zal het zeker geen pijn doen. De We-Vibe is one-size-fits-all en blijft gewoon op z’n plek zitten. Hij is 8 centimeter lang en 2,5 centimeter op z’n breedst. Een te grote of te kleine vagina bestaat dus niet (en de We-Vibe is erg flexibel). Het lijkt (tijdens het vrijen) een klein beetje alsof je partner een grotere penis heeft (qua gevoel). En voor de mannen; het lijkt dus een klein beetje alsof je partner een strakkere vagina heeft.

Wat is het verschil tussen de We-Vibe II Plus en de We-Vibe 4?

Het voornaamste verschil tussen de We-Vibe 4 (en de We-Vibe 4 Plus) en de We-Vibe II Plus (en de We-Vibe 3) is het andere formaat. De We-Vibe 4 is iets korter en puntiger aan de onderkant. Sommige vrouwen ervaren dit als prettig, sommigen weer niet. Sommige mannen vinden deze vorm lekkerder tijdens het vrijen en anderen weer niet. Helaas kun je een We-Vibe niet even passen, dus je zal zelf een beetje moeten inschatten welke We-Vibe bij jou het prettigst zit. Een ander verschil tussen de We-Vibe II Plus en de We-Vibe 4 (Plus) is het materiaal. Beide vibrators zijn van siliconen, maar de We-Vibe 4 (Plus) heeft een mattere afwerking, waardoor deze minder snel haartjes en stof aantrekt. Een groot pluspunt van de We-Vibe 3 en de We-Vibe 4 (Plus) is dat deze een afstandsbediening hebben en de We-Vibe 2 Plus niet. Maar de We-Vibe II Plus is wel de goedkoopste van het stel én trilt net zo goed als de rest!

we vibe II plus we vibe 4

Vibraties / gebruik / knoppen

De We-Vibe II Plus heeft, in tegenstelling tot de We-Vibe III en de We-Vibe 4 (Plus) geen afstandsbediening. Het knopje om door de 6 verschillende vibratie-patronen te scrollen zit dus op de We-Vibe zelf (aan het uiteinde) en rust, als de We-Vibe is ingebracht tussen haar schaamlippen. Het hoeft geen probleem te zijn om nu tussen de vibratie-patronen te scrollen, maar dit gaat in het missionaris-standje misschien wel een beetje onhandig.

De trillingen van de 2 verschillende motortjes kun je niet afzonderlijk regelen, dus als de vibraties tegen je G-spot gaan trillen, dan trillen ze ook tegen je clitoris. De trillingen van deze We-Vibe II Plus zijn 30% sterker dan die van de oorspronkelijke We-Vibe II (en die waren al erg goed). De trillingen zijn diep en intens, maar niet zo diep als die van een wand vibrator zoals de Europe Magic Wand. Sommige vrouwen dragen de We-Vibe ook al tijdens het voorspel (om zo al wat op te warmen) (al is het ook gemakkelijk om op deze manier tot een orgasme te komen).

Als je het knopje van de We-Vibe 3 seconden ingedrukt houdt begint hij te trillen en kun je gemakkelijk door de vibratiepatronen scrollen (met dus 1 druk op de knop). Houd je het knopje nu weer 3 seconden ingedrukt, dan gaat hij uit.

Schoonmaken / onderhoud van je We-Vibe II Plus

Doordat de We-Vibe 2 Plus volledig waterproof is kun je ‘m gemakkelijk schoonmaken. Spoel ‘m onder de kraan af met een beetje warm water en een milde zeep of gebruik een toycleaner. Anti-bacteriële doekjes zijn ook erg handig en gewoon te koop bij de meeste supermarkten. Voor het gebruik is het verstandig om je We-Vibe II Plus even af te spoelen onder de kraan, want er kunnen altijd wat pluisjes of stofjes op zijn gekomen ook al bewaar je ‘m in het bewaarzakje. Gebruik alleen glijmiddel op waterbasis bij je We-Vibe, want glijmiddelen op siliconenbasis kunnen het siliconen van je speeltje eventueel aantasten.

Ervaringen van anderen die de We-Vibe II Plus kochten en hebben gebruikt

Luna (lees hier haar volledige review van de We-Vibe)
“Ik heb alle 4 de We-Vibe mogen uittesten (wat een luxe) (dus zowel de 1, de 2, de 3 als de 4) en het formaat van de 1,de 2 en de 3 is wat mij betreft beter dan die van de 4. De 4 is iets breder en puntiger en dat voelt voor mij (en mijn man) een stuk minder lekker dan het oorspronkelijke formaat van de We-Vibe. Want… de We-Vibe II Plus is geniaal! Echt! Met stip het meest innovatieve seksspeeltje van de afgelopen jaren. Ik denk dat veel vrouwen op deze manier wél klaarkomen tijdens het neuken. Ik wel in ieder geval.”

 

Jolanda

“Na alle lovende verhalen op internet en van m’n beste vriendin wilde ik de We-Vibe ook wel eens proberen. De We-Vibe past mij prima, maar doet mijn man pijn tijdens het vrijen. De We-Vibe verschuift als we bezig zijn en dat is voor hem erg vervelend. Hij wil de We-Vibe dus niet meer gebruiken en dat snap ik. Ik draag de We-Vibe nu nog wel eens tijdens het voorspel, maar als we echt gaan vrijen doe ik ‘m uit.”

Jeanette
“Mijn man en ik kochten de We-Vibe II Plus een paar maanden terug en we zijn er echt heel blij mee. Ik voelde me in het begin een beetje schuldig omdat ik met de We-Vibe wel een orgasme kon krijgen tijdens het vrijen, maar m’n man heeft me verzekerd dat hij dat helemaal niet erg vond. We zijn al 26 jaar getrouwd en een gelijktijdig orgasme hadden we nog nooit meegemaakt. We pakken ‘m nu iedere keer erbij en ik hoop dat hij nooit kapot gaat. En als hij kapot gaat koop ik meteen een nieuwe, want het heeft ons seksleven enorm verrijkt. Het enige nadeel vind ik dat het materiaal snel stof aantrekt, maar dat is echt maar een heel klein minpuntje.”

Voordelen van de We-Vibe II Plus

100% waterproof
30% sterkere trillingen dan de orginele We-Vibe II
Erg stil
Oplaadbaar via USB
6 verschillende vibratiepatronen
Tegelijkertijd plezier

Nadelen van de vibrator

De We-Vibe II Plus heeft geen afstandsbediening (en de We-Vibe III, de We-Vibe 4 en de We-Vibe 4 Plus wel)

Alternatieven

Twijfel je of de We-Vibe II Plus wat voor jullie is? Koop dan in ieder geval geen andere ‘koppel vibrator’ van een ander merk. Kies voor een andere We-Vibe (als je dus op zoek bent naar een koppel vibrator), of kies een ander soort vibrator.

Europe Magic Wand (als je vooral diepe stimulatie op je clitoris zoekt)
LELO Liv (als je een gewone vibrator zoekt met diepe trillingen)
LELO Gigi (als je een G-spot vibrator zoekt met diepe trillingen)
We Vibe 4 Plus (als je een We-Vibe zoekt met afstandsbediening die ook nog eens te bedienen is met je mobiele telefoon) (via Bluetooth)

De We-Vibe II Plus is te koop bij www.maanzin.nl (voor € 99,-)

About The Author

Reply