Europe Magic Wand – orgasmekanon

Heb je het over wand vibrators, dan kun je gewoonweg NIET om de Europe Magic Wand heen. Deze wand vibrator is de sterkste en diepste trillende vibrator die er op de markt is. Dus kun je moeilijk klaarkomen, dan is de Europe Magic Wand zeker het overwegen waard! Volgens veel vrouwen een orgasmekanon en hun BFF tussen de lakens. Je koopt de Europe Magic Wand onder andere bij www.maanzin.nl.

europemagicwandwit

Verpakking van de Europe Magic Wand

Goede wijn behoeft geen krans en een goede vibrator behoeft ook geen chique verpakking. De Europe Magic Wand komt in een simpele kartonnen doos die je daarna meteen bij het oud papier kan doen. Je kunt de Europe Magic Wand er in principe ook iedere keer weer in terug proberen te stoppen, maar dan zit het snoer van 2.36 meter je wel een beetje in de weg.

europe magic wand

Design / vorm / formaat

Toegeven, om z’n sexy looks hoef je de Europe Magic Wand niet aan te schaffen. Volgens sommigen is hij spuuglelijk, anderen vinden het op een microfoon lijken en weer anderen vinden het net een medisch instrument. Maar over 1 ding is iedereen het eens; het uiterlijk van de Europe Magic Wand maakt je niks meer uit als je ‘m eenmaal tussen je benen hebt gevoeld. De lengte van de Europe Magic Wand is 32 centimeter en de breedte van de kop is 6 centimeter. De kop is gemaakt van 100% medisch siliconen en dus veilig te gebruiken.

De kop van de Europe Magic Wand kun je eraf halen (en dus gemakkelijk schoonmaken) en onder de kop vindt je een volledige metalen behuizing. Juist door deze metalen behuizing zijn de vibraties van de Europe Magic Wand superdiep en dus superlekker. Vaak heb je als vrouw juist dit soort diepe trillingen nodig om tot een orgasme te komen. Doordat de behuizing volledig van metaal is, is de Europe Magic Wand wel behoorlijk zwaar, 670 gram om precies te zijn. Heb je bijvoorbeeld last van reuma of artrose, dan is de Europe Magic Wand niet zo geschikt voor jou (of iemand anders moet ‘m voor je vast willen houden natuurlijk).

europe magic wand kop

Is een Europe Magic Wand hetzelfde als een Hitachi?

De Europe Magic Wand ziet er bijna hetzelfde uit als de Hitachi Magic Wand (inmiddels heet deze vibrator alleen nog maar Magic Wand, omdat vrouwen deze vibrator alleen nog maar hun ‘Hitachi’ noemden en dit vonden ze bij de firma Hitachi niet zo leuk (al gebeurde dit dus al bijna 40 jaar). Maar een Europe Magic Wand is geen Hitachi Magic Wand, al komen ze qua looks en feel behoorlijk in elkaars richting. De Hitachi Magic Wand is het orgasmekanon voor de Amerikaanse markt en de Europe Magic Wand is eigenlijk het Europese zusje (al willen ze daar bij de betreffende bedrijven helemaal niets over horen. De Hitachi Magic Wand is trouwens wél gewoon in Nederland te koop, al zul je een omvormer moeten gebruiken om het Amerikaanse voltage (110V) om te zetten naar een Europees voltage (230V). Zo’n omvormer is vaak lastig in het gebruik (want zwaar), dus handiger en verstandiger is het om gewoon de Europe Magic Wand aan te schaffen als je in Nederland of België woont.

europe magic wand vs hitachi

Vibraties / gebruik / knoppen

De vibraties van de Europe Magic Wand zijn niet te evenaren qua diepte en intensiteit. Punt. Uit. De Europe Magic Wand heeft 6 verschillende vibratie-niveaus, van zacht (al is standje 1 voor de meeste vrouwen al diep en intens genoeg om tot een orgasme te komen) tot heel hard (al is standje 6 voor de meeste vrouwen té intens). De knoppen van de Europe Magic Wand werken heel simpel; als je de +-knop 3 seconden ingedrukt houdt gaat hij aan en houdt je de –knop 3 seconden ingedrukt, dan gaat hij uit. Als de Europe Magic Wand aan staat, dan scroll je met die knoppen door de 6 verschillende vibratie-niveaus. De Europe Magic Wand is met z’n 670 gram best wel zwaar, maar rust daardoor ook lekker stevig tussen je schaamlippen. Je hoeft zelf weinig druk meer uit te oefenen. En… een heel prettige bijkomstigheid van deze wand vibrator is dat je ‘m écht kunt gebruiken als je last hebt van je nek of rug! De trillingen werken ook daar erg ontspannend.

europe magic wand knop

Schoonmaken / onderhoud van je Europe Magic Wand

Je kunt de kop van de Europe Magic Wand er gewoon afhalen, zodat je de kop gemakkelijk onder de kraan kunt schoonspoelen en schoonmaken met een beetje milde zeep. Ook een antibacterieel doekje of toycleaner werkt perfect. De Europe Magic Wand is niet echt een speeltje dat je gemakkelijk op je nachtkastje laat liggen, gezien z’n formaat en je krijgt er ook geen satijnen zakje bij. Je kunt ‘m na gebruik en na het schoonmaken in een handdoek rollen en in je nachtkastje (of andere kast) leggen, zodat er niet al teveel stof op komt (en soms is het wel handig om je speeltje discreet op te bergen in plaats van ze op je nachtkastje te laten liggen).

Ervaringen van anderen die de Europe Magic Wand kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledige review op www.climaximaal.nl)
“Als ik maar 1 speeltje mee mocht nemen naar een onbewoond eiland dan zou het absoluut mijn Europe Magic Wand zijn (beetje jammer dat er alleen geen stopcontact op een onbewoond eiland te vinden zal zijn alleen). Ik heb de Europe Magic Wand al jaren en jaren en het is het enige speeltje dat me nooit in de steek laat (en daarom ook standaard naast m’n bed en computer ligt) (ja, ik heb er 2). De vibraties van de Europe Magic Wand zijn de allerdiepste die je ooit zult vinden in een seksspeeltje, wat andere fabrikanten ook beweren.”

 

Mandy
“M’n vriend had al een Europe Magic Wand in huis (overgebleven uit z’n vorige relatie) en hoewel ik ‘m erg interessant vond moest hij toch eerst een nieuwe kop van me aanschaffen, want ik ga dus echt niet met een ding tussen m’n benen wat een ander ook heeft gebruikt. Dus… nieuwe kop erop en ik wist niet wat ik meemaakte. Ik kwam binnen 10 seconden klaar. Geen geintje. We maken er nu een soort spel van. Dat ik zo lang mogelijk m’n orgasme uit moet stellen met de Europe Magic Wand op m’n klit en ik kan je vertellen dat dat heel moeilijk is. Maar het gaat steeds beter. Soms zijn de trillingen alleen echt te intens (heeft denk ik te maken met m’n menstruatieperiode). Nadeel van dit speeltje is wel dat hij erg lelijk is en dat je ‘m niet in bad kunt gebruiken. Maar verder; beste trillingen ooit.”

Irene
“Ja, je lult lekker, dacht ik altijd als ik reviews van anderen over de Europe Magic Wand las. Maar m’n interesse was wel gewekt en na een aantal kapotte vibratortjes van de Etos heb ik toch maar de sprong gewaagd. En wat mij betreft zijn alle andere vibrators volledig overbodig geworden nu. Ik hield toch al niet echt van penetratie, dat doe ik meer voor m’n vriend, maar met deze krachtpatser tegen m’n klit kom ik tijdens een avondje seksen meerdere keren klaar. En m’n vriend is gelukkig niet jaloers, hij ziet me graag genieten.”

Voordelen van de Europe Magic Wand

Diepere trillingen dan dit vindt je nergens
De kop kun je vervangen (en dus makkelijk schoonmaken)
De 2 opzetstukken zijn erg goed
6 vibratie-sterkten
Hij doet het altijd (als er een stopcontact in de buurt is)

Nadelen van de Europe Magic Wand

Duur
Je moet in de buurt van een stopcontact zijn
Geen vibratie-patronen
De Europe Magic Wand is behoorlijk zwaar (al is dit ook een voordeel)
Hij heeft ‘maar’ 6 constante vibratielevels

Alternatieven

Lijkt de Europe Magic Wand je toch iets te veel van het goede qua trillingen of vindt je ‘m te duur? Dan zijn dit misschien goede alternatieven.

Fairy Wand Massager (als je een goedkopere, maar toch nog steeds krachtige wand vibrator zoekt) (hij kost € 49,95 bij www.maanzin.nl).
LELO Smart Wand Large (als je een grote, sterke wand vibrator zoekt die wél vibratiepatronen heeft) (en er stijlvoller uitziet)

 

De Europe Magic Wand koop je bij www.maanzin.nl (voor € 112,95).

About The Author