LELO Alia – stijlvolle clitoris vibrator

De LELO Alia is een stijlvolle vibrator die er eigenlijk niet eens uitziet als een vibrator. Hij is ei-vormig en speciaal bedoeld voor stimulatie van je clitoris, een externe vibrator dus. En hoewel je het op het eerste gezicht niet zou zeggen, is de Alia juist door z’n vorm erg makkelijk in het gebruik én ook nog eens voorzien van sterke, diepe trillingen. Je koopt de LELO Alia bijvoorbeeld bij www.maanzin.nl.

lelo alia

Materiaal / verpakking van de LELO Alia

De manier van verpakken van LELO is vaak gekopieerd, maar eigenlijk nog steeds ongeëvenaard op seksspeeltjesgebied. Als je een LELO sekstoy koopt en uit de verpakking haalt, dan heb je echt het gevoel dat je een luxe sierraad cadeau hebt gekregen, hoe afgezaagd dit ook klinkt. En zeker de Insignia-lijn, waar deze LELO Ali bij hoort, geeft je dit gevoel doordat alle seksspeeltjes zijn gemaakt van 100% veilig en zijdezacht siliconen, afgewerkt met een gouden, hardplastic randje. Je ontvangt de LELO Alia dus in deze standaard chique verpakking; een zwarte, hard kartonnen doos, met daarin de Alia, een oplaadsnoer, een satijnen opbergzakje, de gebruiksaanwijzing, een garantiekaartje en een LELO Insignia-broche.

lelo alia verpakking

Design / vorm / formaat

De LELO Alia is een externe vibrator, dus specifiek geschikt voor het stimuleren van je clitoris (en je schaamlippen). Hij is 86 x 57 x 34 millimeter en ligt dus écht lekker in je hand (hij past precies in je handpalm). Juist door het gat middenin kun je de Alia heel goed vasthouden en richten op het plekje waar jij de trillingen wil. Sommige clitoris stimulators willen nog wel eens lastig vast te houden zijn als je aan het vrijen bent (glijmiddel, lichaamsvocht), maar daar heb je bij de LELO Alia geen last van. Door het gat in midden heb je goed grip op de situatie. De LELO Alia is te koop in 3 verschillende kleuren.

lelo alia 4 kleuren

Vibraties / gebruik / knoppen van de LELO Alia

De LELO Alia heeft 3 knoppen, lekker makkelijk. Je drukt op de +-knop om ‘m aan te krijgen en op de –knop om ‘m weer uit te krijgen (wel even zo’n 3 seconden ingedrukt houden). Met het middelste knopje kun je kiezen uit de 6 verschillende vibratiepatronen (of eigenlijk zijn het 5 vibratieritmes, want in het eerste standje krijg je continu, dus steady trillingen). Met de + en de – knopjes kun je de vibratiepatronen ook harder en zachter laten trillen (van 1 tot 10). Een erg prettig bedieningspaneeltje dat gemakkelijk werkt en ook gemakkelijk in te drukken is. Als je de +-knop en de –knop tegelijkertijd indrukt, dan zet je je LELO Alia op slot, zodat hij niet ineens kan gaan trillen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat (bij de douane, gênant!!).

De trillingen van de Alia zijn, zoals je die terugvindt in de gehele Insignia-lijn van LELO, en bij eigenlijk alle vibrerende speeltje van LELO; goed. Erg goed. De trillingen zijn diep en zeker niet oppervlakkig (oppervlakkige, piepende trillingen vind je vaak bij speeltjes die het op batterijen doen).

Schoonmaken / onderhoud

De LELO Alia is volledig waterdicht en daardoor erg makkelijk schoon te maken. Neem ‘m mee onder de douche of spoel ‘m af onder de kraan. Gebruik een milde zeep en let tijdens het schoonmaken vooral goed op bij de overgang tussen het siliconen en het gouden ABS-plastic. Hier willen nog wel eens wat restjes vuil achterblijven. Je kunt de vibrator ook insprayen met een toycleaner en daarna schoonmaken samen met een huishoudpapiertje. Goed laten drogen en daarna opbergen in het meegeleverde satijnen zakje.

De LELO Alia is oplaadbaar en doet het 4 uur non-stop bij een volledig opgeladen batterijen. Dat is wel genoeg voor een paar lange vrijsessies. Gebruik altijd glijmiddel op waterbasis bij je siliconen speeltjes. Zo houdt je er zo lang mogelijk plezier van.

Garantie van je LELO-speeltje

Als je de bon van je LELO Alia bewaart krijg je altijd 1 jaar volledige garantie. Als er dus iets aan je vibrator kapot gaat, dan krijg je meteen weer een nieuwe (als je er niet bovenop bent gaan staan dan hè, of er met een mes in hebt gesneden). Ook krijg je 10 jaar lang kwaliteitsgarantie op de motor. Als het motortje binnen die tijd kapot gaat, dan krijg je bij LELO 50% korting op je volgende LELO-aankoop. Je moet je vibrator dan wel even online registreren op de site van LELO zelf.

Ervaringen van anderen die de LELO Alia kochten en hebben gebruikt

Luna (haar volledige review van de LELO Alia lees je hier)
“Ik test m’n seksspeeltjes altijd eerst ‘op het droge’ en ik dacht bij de Alia heel even dat ik met een vibrator met slechte trillingen te maken zou hebben, maar toen ik ‘m wat harder tegen m’n klit en schaamlippen drukte bleek het tegenovergestelde het geval. Je kunt hier zelf dus erg mee spelen; door de vibrator harder of zachter tegen je klit te duwen, wissel je de sterkten van de trillingen enorm af. Leuker is het nog als je je partner hiermee laat spelen trouwens. De zachtere trillingen zijn perfect voor het voorspel en de harde trillingen (standje 10) zijn, zeker als je de Alia goed tegen je klit duwt perfect klaarkommateriaal.”

Sjoerd
“Ik kocht deze vibrator voor m’n vriendin. Ze had nog nooit eerder een vibrator gebruikt en deze vond ik er wel chique uitzien en vooral niet zo afschrikwekkend als die huidkleurige neppikken die ik zag liggen in de seksshop. Ik moet er eigenlijk ook niet aan denken om haar daarmee bezig te zien. De Alia was een schot in de roos. Ze vond ‘m niet alleen mooi, maar we hebben er samen ook veel plezier van. M’n vriendin had moeite met het krijgen van een orgasme op de normale manier, zeg maar. Met de Alia gaat het een stuk beter. Het enige wat we ons afvragen; waarom zat er een broche bij een vibrator?”

Vicky
“Misschien had ik wel heel slecht vergelijkingsmateriaal (zo’n Tarzan met zilveren ballen), maar wat is de LELO Alia stil!!!! Ik wist niet dat dat kon! Eerst voelde ik me toch altijd wat opgelaten in m’n studentenhuis als ik met m’n vibrator aan de slag ging omdat ik bang was dat ze konden horen wat ik aan het doen was. Ik zette dus altijd m’n televisie maar hard aan, maar dat hoeft met deze Alia dus niet, gelukkig. Zeker onder de dekens hoor je er niks van. En de trillingen zijn ook een stuk beter dan m’n vorige Tarzan. Veel intenser lijkt het wel. Die Tarzan kon ik soms wel een uur tegen m’n clitoris houden en dan gebeurde er nog niks.”

Voordelen van de LELO Alia

Volledig waterproof
Oplaadbaar
Gemaakt van 100% lichaamsveilig siliconen
Ligt goed in je hand
Makkelijk te bedienen knoppen
6 vibratie patronen

Nadelen van de vibrator

Alleen voor clitorale stimulatie
Lastig schoonmaken tussen de randjes

Alternatieven

Twijfel je nog of je de LELO Alia aan gaat schaffen? Misschien passen de volgende vibrators dan iets beter bij je?

Europe Magic Wand (voor de allerdiepste clitorale trillingen die je kunt vinden)
LELO Soraya (de rabbit vibrator uit de Insignia-lijn)
Svakom Echo (een clitoris triller van hard plastic)
Je Joue Mimi (kleinere en goedkopere clitoris triller)

Je koopt de LELO Alia bij www.maanzin.nl (voor € 89,95)

Tags:

About The Author

Reply