Womanizer – sensationele vibrator op luchtdruk

De meeste vibratormerken zeggen wel dat hun producten exceptioneel, briljant, uniek, vooruitstrevend, revolutionair en je een gegarandeerd orgasme bezorgen, maar in de praktijk vallen die producten meestal toch wat tegen. Het bedrijf epi24 GmbH kwam in 2014 met de Womanizer, een écht unieke vibrator op luchtdruk (!) die alle marketingpraatjes ook nog eens volledig waar maakt. Je koopt de Womanizer bijvoorbeeld bij www.maanzin.nl.

womanizer vibrator 1

Materiaal / verpakking van de Womanizer

De Womanizer is gemaakt van lichaamsveilig ABS-plastic (hij voelt dus hard en stevig aan). Het kapje van de Womanizer (dat is het gedeelte dat je uiteindelijk over je clitoris heen schuift) is gemaakt van 100% medisch siliconen. De Womanizer is dus volledig veilig om te gebruiken. Je ontvangt je Womanizer in een doos met daarin een soort roze beautycase waarin zich de Womanizer, een USB-oplaadsnoertje, een extra kapje en een gebruiksaanwijzing bevindt. Super! En heel praktisch! Je moet sowieso eigenlijk altijd eerst de gebruiksaanwijzing lezen voordat je met een nieuw seksspeeltje aan de slag gaat, maar de Womanizer is het helemaal een aanrader. In de gebruiksaanwijzing vindt je alles wat je moet weten over het gebruik, het opladen en het schoonmaken van de Womanizer.

womanizer vibrator verpakking

Design / vorm / formaat van de Womanizer

Of je houdt heel veel van het design van de Womanizer vibrator of niet. Sommige vrouwen (en mannen) houden meer van seksspeeltjes met een strak design en de Womanizer is daar dus het volledig tegenovergestelde van; druk, hysterisch, met glitters en printjes. Vrouwen die overigens niet zo’n fan waren van het design van de Womanizer waren binnen no time over dat minpuntje heen als ze eenmaal de werking van de Womanizer hadden gevoeld.

De Womanizer ligt lekker in je hand en is 16 centimeter bij 5 centimeter en weegt 150 gram. Hij lijkt een beetje op een grote oor-thermometer en is verkrijgbaar in 5 verschillende designs.

womanizer vibrator 5 kleuren

Vibraties / gebruik / knoppen

De Womanizer heeft maar 2 knoppen; een klein knopje waarmee de Womanizer aan- en uitgaat (als je het knopje 3 seconden ingedrukt houdt) en een grote knop (de knop zelf is een grote nep-diamant) waarmee je de Womanizer een tandje harder laat zuigen.

Het is in het begin even wennen aan de werking van de Womanizer, omdat het dus écht een totaal ander speeltje is dan een gemiddelde vibrator. Het is dan ook geen vibrator, want die vibreren, maar eerder een stimulator die werkt op luchtdruk. Wanneer je het kapje van de Womanizer over je clitoris plaatst en de stimulator nu aanzet, gaat het speeltje heel zachtjes ‘zuigen’. Je clitoris wordt nu op een subtiele manier vacuüm gezogen en door de circulerende, pulserende luchtdruk zul je binnen niet al te korte tijd een orgasme ervaren.

De Womanizer wordt geleverd met een ‘100% orgasmegarantie’. Of iedere vrouw ook daadwerkelijk een orgasme zal ervaren met de Womanizer, dat valt natuurlijk te bezien, maar bij een onderzoek onder 50 vrouwen kwamen er 49 ook daadwerkelijk klaar. Eigenlijk een orgasmegarantie van 98% dus, maar dat klinkt niet zo lekker. Feit is dat veel vrouwen die nooit eerder een orgasme kregen, of daar enorm veel moeite mee hadden, wél met de Womanizer tot een hoogtepunt kwamen. Juist omdat het dus een heel andere manier van stimuleren is. Laat je ook vooral niet tegenhouden door de woordjes ‘zuigen’ of ‘luchtdruk’ (al vinden veel vrouwen het juist heel fijn als er aan hun clitoris gezogen wordt), want de Womanizer is een subtiel speeltje met een enorm verrassend effect.

Schoonmaken / onderhoud

In principe hoef je alleen maar het kapje van de Womanizer schoon te maken en omdat dat gedeelte gemaakt is van 100% medisch siliconen (en afneembaar is) kun je ‘m gewoon afspoelen onder de warme kraan met wat milde zeep. Het hard plastic gedeelte kun je even afvegen met een doekje (want dat gedeelte is in principe niet vies geworden).

De Womanizer is oplaadbaar en omdat je nogal snel tot een orgasme kan komen met dit speeltje kun je op een volle batterij misschien wel meer dan 100 orgasmes krijgen! Dat is nog eens waar voor je geld, of niet? Volledig opladen duurt zo’n 4 uur en daarna heb je ook 4 uur plezier met de Womanizer. Je hoeft geen glijmiddel te gebruiken als je de Womanizer gebruikt (want het speeltje sluit toch wel om je clitoris), maar als je dat wel wil gebruiken, gebruik dan alleen glijmiddel op waterbasis.

Ervaringen van anderen die de Womanizer vibrator kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledige review van de Womanizer vibrator op www.climaximaal.nl)
“De Womanizer staat met grote stip op nummer 1 als mijn favoriete seksspeeltje uit het jaar 2014, maar ik heb er ook in 2015 nog steeds enorm veel plezier van. Toen ik ‘m voor het eerst testte wist ik niet wat ik meemaakte. MINDBLOWING!! Het voelt zo ontzettend anders dan normale vibrators! De Womanizer heeft zelfs het vaste nummer-1-plekje van m’n Europe Magic Wand weten te bemachtigen. Het is even oefenen om ‘m ook daadwerkelijk op je clitoris te plaatsen, maar als je dat eenmaal door hebt, dan is het genieten! Je komt er wel heel snel van klaar, dus het is niet heel relaxt genieten, maar juist superhandig voor de snelle trek tussendoor.”

Puck
“Dit speeltje is zo gaaf, ik weet niet eens waar ik moet beginnen om uit te leggen waarom ik ‘m zo gaaf vindt. Echt! Als ’s ochtends m’n wekker gaat, dan pak ik m’n Womanizer erbij en dan kom ik binnen een minuutje klaar… begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach? Begin de dag met een snel orgasme, begin de dag met een lach! Ik heb een single moeder (2 kinderen) met een drukke baan en dit is voor mij de perfecte manier om de dag te beginnen. Met energie en een glimlach op m’n gezicht.”

Mariet
“Wat een heftig apparaat is dit. Ik had er al veel over gehoord en het was een rib uit m’n lijf, maar wat ben ik er blij mee. Klaarkomen is nog nooit zo makkelijk en snel geweest, maar het lukt me met de Womanizer ook om een extra lang orgasme te krijgen. Ik laat de Womanizer dan zo lang mogelijk op m’n clitoris zitten terwijl ik nog klaarkom en daardoor kan ik het verlengen. Soms wel tot een minuut! Ook kan ik met de Womanizer gemakkelijk meerdere keren achter elkaar klaarkomen. Het is wel een beetje té makkelijk soms en ik gebruik ‘m nooit als ik het met m’n vriend doe, want anders doet hij z’n best niet meer. En het is nogal lastig voor hem om de Womanizer precies op m’n klit te zetten en te houden, dus dat kan ik ook beter zelf doen.”

Voordelen van de Womanizer

Als je denkt dat je alles al hebt gehad, is dit dus echt wat anders op seksgebied
5 verschillende heftige standen
Vrij van weekmakers
Komt met handige bewaar-beautycase
Bijna 100% van de vrouwen lukt het om een orgasme te krijgen
Als je van glitters en hysterische printjes houdt, is dit je ding
Ideaal voor soloseks
Gemakkelijk schoon te maken

Nadelen van de Womanizer

Voor sommige vrouwen iets té heftig
Het design is nogal schreeuwerig
Je kunt er alleen je clitoris mee stimuleren
Niet waterproof
Niet handig tijdens het vrijen, want het kapje moet goed op z’n plaats blijven

Alternatieven

Twijfel je nog of de Womanizer iets voor jou is (waarom zou je twijfelen, hij is geweldig!!)? Neem dan de volgende goede alternatieven eens in overweging!

Europe Magic Wand (voor superdiepe trillingen tegen je klit)
LELO Soraya (misschien wel de beste Tarzan vibrator die er te koop is)
Stronic Drei (een stotende vibrator)

Je koopt de Womanizer bijvoorbeeld bij www.maanzin.nl (voor € 159,-)

Tags:

About The Author

Reply