LELO Liv 2 – ideale vibrator voor beginners

Ben je op zoek naar een simpele, doeltreffende en goed presterende vibrator waar je nog jaren lang plezier van kan hebben? Eentje die je er ten alle tijden even bij kunt pakken en je nooit in de steek laat? Dan is de LELO Liv 2 iets voor jou! Strak qua design, krachtig qua vibraties en verder geen poespas. Je koopt de LELO Liv 2 bijvoorbeeld bij www.x-toys.nl.

lelo liv 2

Verpakking en materiaalgebruik van de LELO Liv 2

Je ontvangt je LELO Liv 2 in een mooie, zwarte hard kartonnen doos waar je ‘m, als je dat zou willen, ook prima in zou kunnen bewaren. Je ontvangt echter ook een satijnen bewaartasje, dus als je niet zoveel ruimte hebt in je nachtkastje, dan is dat een prima optie. Je ontvangt tevens een oplaadsnoer, een kaartje waarmee je 1 jaar volledige garantie en 10 jaar 50% garantie op het motortje krijgt. Zoals je van LELO mag verwachten is de Liv 2 gemaakt van de allerbeste materialen; 100% lichaamsveilig (en superzacht) siliconen in combinatie met (ook lichaamsveilig) ABS-plastic (het handvat).

lelo liv verpakking

Design / vorm / formaat van de LELO Liv 2

De vorm en maat van de LELO Liv 2 wordt gezien als een perfect middenmaatje; niet te groot, niet te klein. Vooral ideaal voor beginners. De Liv 2 is 17,4 centimeter lang en heeft een doorsnede van 3 centimeter. Overigens is het siliconen gedeelte maar 10 centimeter, dus dat is het gedeelte dat je ook daadwerkelijk in kunt brengen. De Liv 2 is erg licht, 86 gram, maar geeft ondanks dat, toch erg sterke trillingen waar je zowel intern als extern van kunt genieten. Je kunt de Liv 2 dus ook tegen je clitoris houden (voor variatie, of juist omdat je dat lekkerder vindt). Het is een klassieke staafvormige vibrator, maar dan wel in een heel modern jasje en perfect als eerste vibrator (al is hij daarvoor misschien wel wat te duur). Maar wil je iemand een ‘eerste vibrator’ cadeau geven, dan maak je met de Liv 2 zeker een goede indruk. De LELO Liv 2 is verkrijgbaar in 4 kleuren.

lelo liv 2 kleuren

Vibraties / gebruik / knoppen

De knoppen van de LELO Liv 2 zijn, vergeleken met de LELO Liv 1 enorm verbeterd. Ze zijn makkelijker in te drukken, maar vooral makkelijker schoon te maken, want de Liv 2 is volledig waterproof. De LELO Liv 2 heeft 4 knoppen; als je 3 seconden op het +-knopje drukt gaat de Liv 2 aan en als je 3 seconden op het –knopje drukt gaat hij weer uit. Met de <-knop en de >-knop kun je de vibraties harder of zachter laten trillen en met de +-knop en de –knop kun je scrollen door de 8 verschillende vibratiepatronen. Je kunt de 8 verschillende vibratiepatronen dus uiteindelijk elk op 10 verschillende sterkten laten trillen.

De trillingen van de Liv 2 zijn niet de allerbeste trillingen die LELO te bieden heeft (de trillingen van bijvoorbeeld de LELO Mona 2 zijn beter), maar de Liv 2 is dan ook een vibrator voor beginners. Je hebt een ruime keuze aan vibratiepatronen en -sterkten en de trillingen zijn nog steeds goed en lekker.

Schoonmaken / onderhoud

De LELO Liv 2 is volledig waterproof en daardoor is het ook erg makkelijk om ‘m schoon te maken. Nee ‘m mee onder de douche, of was ‘m af onder de kraan met wat milde zeep. Besteed even wat extra aandacht aan de overgang tussen het siliconen en het ABS-plastic van het handvat. Het loont de moeite om een flesje toycleaner aan te schaffen en daar je seksspeeltjes mee schoon te maken. Je doet erg lang met een flesje en zo ben je verzekerd van een 100% schone en hygiënische vibrator! Voordat je met je speeltje aan de slag gaat is het aan te raden om ‘m even af te spoelen onder een kraan, zodat er geen haartjes of stofjes meer op zitten.

Je kunt de LELO Liv gemakkelijk opladen! Als je ‘m 2 uur oplaadt, dan kun je er daarna 4 uur lang non-stop mee spelen.

Ervaringen van anderen die de LELO Liv 2 kochten en hebben gebruikt

Lizzy
“Nou, ik had er heel veel van verwacht, van m’n eerste LELO-speeltje, maar de trillingen zijn dus echt niet beter dan die van m’n andere vibrators die het op batterijen doen. Je kan de Liv 2 dan wel opladen, maar ik verwacht er dan ook wel supersterke trillingen van. Niet dus. Zonde van m’n geld. Ik koop de volgende keer weer gewoon een vibrator van 20 euro, die gaat misschien sneller kapot, maar die trilt wel harder.”

Judith

“Ik was al een tijdje op zoek naar een gewone vibrator, zonder al teveel opties. Hij moest van gemiddeld formaat zijn, er gewoon leuk uitzien en gewoon goed trillen. Er was zoveel keus in de seksshop, maar ik heb uiteindelijk toch voor deze LELO gekozen, omdat LELO gewoon een goed merk is. En hij paste bij m’n iPhone, hahaha. Nee, dat laatste is een geintje. De Liv 2 doet precies wat ik wil; trillen tegen m’n G-spot als ik alleen ben en als ik samen met m’n vriendje ben, dan zet ik ‘m tegen m’n clitoris. Ja, wat moet je verder over een vibrator zeggen? Hij werkt.”

Ruth
“Ik heb deze vibrator van m’n zus gekregen, omdat ik al zo lang vrijgezel ben (valt wel mee hoor, 3 jaar). Ik kan ‘m iedereen echt aanraden. Hij ziet er heel erg trendy uit en ik kan me echt goed ontspannen met de verschillende ritmes. Echt even een momentje voor mezelf. Misschien dat ik de volgende keer een iets grotere vibrator koop, want de Liv 2 is wel een beetje klein. Maar liever komt er snel weer een leuke kerel op m’n pad.”

Voordelen van de LELO Liv 2

Ideaal voor beginners
8 vibratiepatronen
Volledig waterproof

Nadelen van de LELO Liv 2

Niet de allerbeste trillingen die LELO je te bieden heeft
Niet zo geschikt voor gevorderden

Alternatieven

Weet je nog niet zeker of de LELO Liv 2 wel iets voor jou is? Dit zijn hele goede alternatieven.

LELO Mona (als je sterkere trillingen zoekt en een speciale ‘bolling’ voor je G-spot)
Fairy Wand Massager (als je superdiepe trillingen wil tegen je clitoris)
Mystim Sassy Simon (als je een langere en bredere vibrator zoekt)

Je koopt de LELO Liv 2 bijvoorbeeld bij www.x-toys.nl (voor € 90,-)

Tags:

About The Author

Reply