Svakom Alice – Voordelige en luxe tarzan vibrator

Als je op zoek bent naar een tarzan vibrator (dus een vibrator met zowel trillingen in je vagina als tegen je clitoris), dan ben je met de LELO-vibrators altijd erg goed, maar ook behoorlijk duur uit. En de goedkopere tarzans, die met de roterende ballen in felle kleurtjes, zijn vaak slecht voor je lichaam en ook nog eens snel kapot. De Svakom Alice is dan een heel goed alternatief! Hij is mooi en strak vormgegeven, veilig voor je lichaam én hij heeft gewoon een heel lekker prijsje. Je koopt ‘m voor € 79,95 bij www.maanzin.nl.

svakom alice

Materiaal / verpakking van de Svakom Alice

Bij Svakom hebben ze goed gekeken naar de verpakkingen van LELO en die (uiteraard wel op hun eigen manier) gekopieerd. Je ontvangt een doos met daarop een afbeelding van de Svakom Alice (die precies zo groot is als het echte exemplaar). Als je het kartonnen omhulsel van de doos afschuift tref je een handige, witte, hard kartonnen bewaardoos aan. In die doos zit de Svakom Alice, een handig bewaarzakje, het oplaadsnoer en de gebruiksaanwijzing. Net als bij LELO zit er ook een kaartje in de doos waarmee je 1 jaar volledige garantie op je vibrator krijgt (als je ‘m online registreert) (en de kassabon bewaart).

De Svakom Alice is gemaakt van ABS-plastic met daarover heen een laag siliconen. Op de verpakking staat dat het ‘medical silica gel’ is, maar dit is (volgens Svakom zelf) een vertaalfoutje te zijn, want het is 100% siliconen. De vibrators van Svakom worden geproduceerd in China, vandaar het vertaalfoutje. Het siliconen is 100% veilig te gebruiken, niet-poreus en dus weekmakervrij. Het onderste, zilveren stukje is van ABS-plastic zonder de siliconenlaag en ook dit is lichaamsveilig.

Het siliconen van de Svakom Alice heeft een matte afwerking en hierdoor trekt het minder snel pluisjes, stofjes en haartjes aan dan siliconen vibrators met een wat glimmend siliconen. Beide materialen zijn overigens veilig om te gebruiken, maar het scheelt wel in het schoonmaken.

svakom alice verpakking

Design / vorm / formaat van de Svakom Alice

De Svakom Alice ziet er prachtig verzorgd uit. Strak, sexy en er is rekening gehouden met de vrouwelijke anatomie (en dat kun je van de meeste tarzans met ronddraaiende ballen en vibrerende aapjes niet zeggen). De Alice is 18 centimeter lang, maar uiteindelijk kun je maar 11 centimeter inbrengen. De diamater is maar 3 centimeter, dus die is echt een slanke vibrator die geschikt is voor beginners of van vrouwen die van slanke vibrators houden. Het is ook een lichtgewichtje; 105 gram. Het externe vibratortje (dus de clitoris vibrator) is 4,8 centimeter lang en behoorlijk buigzaam. Wanneer je de vibrator hebt ingebracht zal het externe gedeelte dus tussen je schaamlippen rusten en je zal trillingen tegen je clitoris en je schaamlippen voelen. De Svakom Alice is te koop in 4 verschillende kleuren.

svakom alice 4 kleuren

Vibraties / gebruik / knoppen

De Svakom Alice zit niet opgeladen in de doos (dat is jammer voor degenen die graag meteen willen beginnen als de postbode langs is geweest), dus houdt er rekening mee dat je ‘m eerst even 1,5 uur op moet laden. Daarna kun je er 3 uur non-stop mee aan de slag!

De Svakom Alice heeft 3 knoppen en de manier waarop ze werken heeft wel even wat meer aandacht nodig dan andere vibrators. Je zet de Svakom Alice aan door de S-knop (de middelste) 2 seconden ingedrukt te houden. Als je deze knop weer 2 seconden ingedrukt houdt, dan gaat de vibrator weer uit. Met de +-knop en de –knop kun je nu zowel door de 7 verschillende vibratiepatronen als door de vibratiesterkten scrollen. Als je de +-knop 1 keer indrukt gaat de vibrator harder trillen. Als je die +-knop 2 keer indrukt (snel achter elkaar), dan ga je een vibratiepatroon omhoog. Hetzelfde geldt voor de –knop (maar dan gaat de vibrator dus zachter trillen). Dit is even een trucje dat je door moet krijgen. Als je van veel afwisseling houdt en nogal snel op knopjes drukt (dus ongeduldig bent) dan is dit misschien niet zo’n geschikte vibrator voor jou.

De Alice heeft dus 2 motoren (een interne staafvibrator en een externe clitorisvibrator) en 7 vibratiepatronen. Patroon 1 laat de staaf en de clit-stimulator tegelijk vibreren, patroon 2 alleen de staaf en patroon 3 alleen clit-stimulator. Daarna heb je nog 4 andere patronen die afwisselende de staaf, het duimpje of combinaties daarvan laten vibreren.

SVAKOM-mode (of S-mode)

Misschien wel de allerleukste optie van de Svakom Alice is de S-mode! Dit is een speciaal vibratiepatroon, verstopt onder de S-knop. Als je die knop 1 keer indrukt (dus niet 2 seconden, maar 1 keer snel) dan activeer je deze modus. Deze optie moet, in 5 minuten een volledig seks cyclus simuleren, dus van flirten, aanraking, voorspel en passie naar een hoogtepunt en daarna naar het naspel. Het komt er in de praktijk op neer dat de Svakom Alice in deze modus verschillende vibratiepatronen afdraait, van zachtjes naar hard. Waarschijnlijk zijn de 5 minuten die dit programma duurt te kort om ook tot een orgasme te komen, maar het idee is leuk en als voorspel is het zeker een leuk en bijzonder idee.

Schoonmaken / onderhoud van de Alice

De Svakom Alice is volledig waterproof, dus erg gemakkelijk schoon te maken door ‘m gewoon mee onder de douche of in bad te nemen of onder de kraan af te spoelen met wat milde zeep. Aangeraden wordt ook om een toycleaner te gebruiken en om de Svakom Alice na gebruik weer op te bergen in de doos of het bewaarzakje, zodat hij niet kan beschadigen en er geen stof op komt. Let bij het schoonmaken wel even op de overgang van het siliconen naar het ABS-plastic, hier kan altijd wat viezigheid achterblijven. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis als je met deze vibrator speelt.

Ervaringen van anderen die de Svakom Alice kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledige review van de Svakom Alice op www.climaximaal.nl)
“Ik heb inmiddels een aantal vibrators van Svakom getest en het eerste dat ik uitriep was; ‘LELO mag wel gaan uitkijken!’ De Svakom-vibrators hebben namelijk precies dezelfde luxe uitstraling als de vibrators van LELO, maar zijn wel stukken goedkoper! De Alice is daarop geen uitzondering (het verschil met bijvoorbeeld een LELO Soraya is meer dan 50 euro). Ik vond vooral de S-mode echt een heel leuke toevoeging aan de Alice (en van mij zou elk seksspeeltje wel zo’n optie mogen hebben.”

Jenneke
“Ik werd echt niet goed van die knopjes in het begin. Het leek wel of hij het niet deed. Ik irriteerde me mateloos en ik wilde ‘m al bijna terug gaan brengen naar de seksshop, maar dat durfde ik niet. Toen ben ik er een uur voor gaan zitten aan de keukentafel om alles uit te zoeken. Dus mijn advies is om echt de knopjes een keer te ontdekken op een rustig moment en niet als je al hartstikke geil bent, want dat werkt niet. Als je alles eenmaal door hebt is het een prima vibrator. Hij trilt goed en ik pak ‘m er regelmatig bij.”

Nanda

“Ik heb nog nooit seks met een man gehad, maar wilde toch voelen hoe het zou zijn. Bij de seksshop hebben ze me toen deze aangeraden, omdat hij niet al te breed is. Ik heb er erg veel plezier van en kan nu ook een keertje klaarkomen zonder m’n vingers te gebruiken, dat is best prettig. Ik kan eigenlijk geen nadeel bedenken, hij doet precies wat hij moet doen.”

Voordelen van de Svakom Alice

Niet al te duur
Oplaadbaar
Perfect voor beginners
Volledig waterproof
2 motoren
De S-modus is uniek

Nadelen van de Svakom Alice

Niet de allersterkste trillingen
Niet geschikt als je van grote, brede vibrators houdt
Het is wat lastig om uit te vinden hoe de knopjes werken

Alternatieven

Twijfel je over de Svakom Alice? Misschien zijn onderstaande vibrators meer iets voor jou!?

LELO Ina (diepere trillingen, betere knopjes)
LELO Mona (een heel goede G-spot vibrator)
Fairy Wand Massager (als je alleen maar sterke en diepe clitorale trillingen zoekt)
We Vibe II Plus (als je een seksspeeltje zoekt dat je samen kunt gebruiken)

Je koopt de Svakom Alice bijvoorbeeld bij www.maanzin.nl (voor € 79,95)

Tags:

About The Author

Reply