Je Joue Fifi – rabbit vibrator met maar liefst 3 motoren

De huidige rabbit vibratoren lijken in de verste verte niet meer op de allereerste rabbits; die waren gemaakt van inferieure materialen met allerlei toeters en bellen. De Je Joue Fifi is gemaakt van de allerbeste materialen en is de enige rabbit vibrator in zijn soort die maar liefst 3 motortjes heeft; in elk oortje 1 en in de staaf. Dat is dus driedubbel genieten. Je koopt de Je Joue Fifi bijvoorbeeld bij www.zoemmm.com.

je joue fifi

Materiaal / verpakking van de Je Joue Fifi

Je Joue is een redelijk nieuw merk op de vibratormarkt. Dit Engelse bedrijf startte in 2008 en heeft inmiddels kantoren in Londen, Shanghai en San Franciso. Lekker bezig dus. Ze hebben voor hun verpakkingen en materiaalgebruik goed naar concurrent LELO gekeken, want ook hun seksspeeltjes komen in een vergelijkbare, zwarte, hard kartonnen bewaardoos. In die doos vindt je de Je Joue Fifi, een oplaadsnoer en een gebruiksaanwijzing. Leuk detail is dat het magneetje dat je op je Fifi moet klikken om ‘m op te laten laden dezelfde kleur heeft als je Fifi. Het materiaal dat voor de Je Joue Fifi gebruikt wordt is een 100% lichaamsveilig siliconen dat superzacht aanvoelt.

Design / vorm / formaat van de Fifi

De Je Joue Fifi is 18 centimeter lang, maar je kan maar zo’n 12 centimeter inbrengen. Hij is op z’n breedst 3,3 centimeter. Niet echt een supergrote vibrator dus, maar hij zal je G-spot echt wel weten te vinden, want dit bevindt zich bij vrouwen vaak tussen de 3 en 5 centimeter in hun vagina. De oortjes van de Je Joue Fifi zijn 4,5 centimeter lang en behoorlijk stevig, dus als je de vibrator hebt ingebracht zullen deze oortjes je schaamlippen iets opzij duwen en als het goed is rust je clitoris nu tussen de topjes van de vibrator. Het leuke van de Je Joue Fifi is dus het feit dat er in elk oortje een motortje zit. De meeste rabbit vibratoren hebben maar 1 clitoris-triller en de Fifi heeft er dus 2. Je clitoris wordt dus een beetje in stereo getrild! Dit, in combinatie met de trillingen in de staaf (tegen je G-spot) is echt het unieke (en lekkere) van deze vibrator.

Sommige vrouwen vinden het niet prettig dat de oortjes van de Je Joue Fifi zo stevig zijn, andere vinden dit juist een groot pluspunt. Dit zul je dus vooral zelf moeten ervaren (en helaas kun je ‘m niet even van tevoren uittesten). Dit is sowieso wel een probleem bij de meeste rabbit vibrators; sommige ‘passen’ niet goed. Ze passen wel, maar of ze tegelijkertijd precies de goede plekjes raken, dus zowel je G-spot als je clitoris, dat is altijd afwachten. Vaak helpt het wel om de vibrator te bewegen tijdens het gebruik, maar soms wil je gewoon lekker achterover liggen en genieten zonder je handen te gebruiken. De Je Joue Fifi is verkrijgbaar in 4 kleuren; zwart, licht roze, donker roze en paars.

je joue fifi kleuren

Vibraties / gebruik / knoppen

De trillingen van de Je Joue Fifi zijn iets minder intens als die van een gemiddelde LELO-vibrator, maar alsnog diep en veel beter dan vibrators die trillen op batterijen.

De Je Joue Fifi heeft 7 verschillende vibratiepatronen; 1 steady trilling en 6 echte patronen. Elke van deze settings kun je laten trillen op 5 verschillende intensiteiten door de +-knop en de –knop te gebruiken. Met de S-knop scroll je door de patronen. De Fifi gaat aan als je de +-knop 3 seconden ingedrukt houdt en hij gaat uit als je de –knop 3 seconden ingedrukt houdt. Dit klinkt allemaal heel simpel en dat is het ook, behalve dat de knoppen nogal moeilijk in te drukken zijn en nogal stroef gaan. Zeker als je tijdens het gebruik op een snel manier door alle patronen heen wil kan dit vervelend zijn.

Zowel de staaf van de Fifi, als de oortjes, zijn erg stevig. De oortjes kunnen wel iets naar boven of naar beneden, maar niet veel. De oortjes zijn wel flexibel in de breedte (dus ze duwen je schaamlippen echt iets uit elkaar). De staaf zelf is ook erg hard en niet flexibel, maar wel voorzien van een zijdezachte siliconen laag. De stevigheid van de Fifi wordt door sommigen als een groot pluspunt, maar door anderen als een minpunt gezien.

Schoonmaken / onderhoud

De Je Joue Fifi is volledig waterproof en dus ook gemakkelijk schoon te maken. Neem ‘m mee onder de douche en was ‘m met een milde zeep. Let vooral even op het ingestanste logootje van Je Joue onderaan de vibrator, daar kunnen nog wel eens wat restjes achterblijven. Gebruik een anti-bacterieel doekje of spuit je vibrator in met een toycleaner. Zorg dat hij volledig is opgedroogd als je ‘m opbergt en spoel ‘m voor gebruik weer even af met wat water. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis bij seksspeeltjes die gemaakt zijn van siliconen.

Je laadt de Je Joue Fifi op door middel van het bijgeleverde oplaadsnoer. Aan het uiteinde van het snoer vindt je een magneetje dat je op het uiteinde van de Fifi kunt klikken. Na 2 uur opladen kun je de Fifi ongeveer 2 uur non-stop gebruiken.

je joue fifi oplaadsysteem

Ervaringen van anderen die de Je Joue Fifi kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledige review van de Je Joue Fifi hier)
“Ik vind de Je Joue Fifi de beste rabbit vibrator die ik in huis heb (en ik heb er best veel). Dit komt omdat de pasvorm van de Fifi perfect is voor mijn lichaam, maar ik kan me voorstellen dat dit bij andere vrouwen misschien niet het geval is. Ik vind die harde oortjes juist erg prettig; ze duwen m’n schaamlippen iets uit elkaar en dat voelt op zichzelf al erg geil, maar de trillingen kwam dus ook nog eens tegen m’n klit aan (dus bij mij raakte de Fifi allll the right places). De trillingen zijn ook prima, al vond ik de knopjes aan de onderkant wel erg moeilijk in te drukken. Zeker als je glijmiddel aan je handen hebt.”

Leandra
“De Fifi is echt een cadeautje; prachtig design van een heerlijk zacht materiaal. Het voelt ook echt als een cadeautje voor mezelf om de Fifi te gebruiken, al hadden de oortjes iets langer gemogen, zodat ze ook echt m’n clitoris zelf raakten. Nu voel ik wel heel veel trillingen tegen m’n schaamlippen en dat is ook lekker, maar om m’n clitoris te raken, moet ik de vibrator iets optillen. Verder niks dan lof eigenlijk. Ik vind het fijn dat ik geen batterijen meer hoef te kopen en ik gebruik de Fifi een paar keer per week, maar ik hoef ‘m maar 1 keer per maand op te laden.”

Joyce
“Ik hou van alles aan m’n Fifi, behalve de knoppen. Dat vind ik echt zo zonde! De vorm van de Fifi is perfect en die oren, oooooh, die oren! Maar je moet de knopjes van de Fifi dus erg hard indrukken om naar een volgend ritme te gaan en dat is irritant. Ik zorg nu dat ik de Fifi alvast op het goede standje heb staan voordat ik ‘m ga gebruiken, dan hoef ik me niet te storen tijdens het gebruik. Voor mij is het een groot voordeel dat de Fifi mee in bad kan, want daar gebruik ik m’n toys het liefste.”

Voordelen van de Je Joue Fifi

3 motortjes (!)
100% waterproof
100% medisch siliconen
Oplaadbaar
De staaf is niet flexibel

Nadelen van de Je Joue Fifi

De oortjes zijn niet zo flexibel
De knopjes zijn wat lastig in te drukken
Niet heel erg fluisterstil
De staaf is niet flexibel

Alternatieven

Twijfel je nog over de Je Joue Fifi? Deze vibrators zijn ook erg leuk en lekker.

LELO Ina (als je een rabbit vibrator zoekt met een enkele en vooral flexibele clit-stimulator)
LELO Soraya (als je de rabbit vibrator zoekt die er ook nog eens superchique uitziet)
Svakom Alice (prima rabbit vibrator voor een prima prijs)
Fairy Wand Massager (als je superdiepe trillingen tegen je clit wil)
Form 2 (als je een clit-stimulator zoekt die ook in stereo kan trillen (dus met 2 motortjes))

Je koopt de Je Joue Fifi bij www.zoemmm.com (voor € 99,95)

Tags:

About The Author

Reply