Minna Life Ola – een vibrator die reageert op je aanraking

Veel speeltjes beloven een revolutie op seksgebied, maar de Ola van het merk Minna Life belooft het niet alleen, maar maakt het ook waar! Het is het allereerste seksspeeltje dat reageert op je aanraking! Dus hoe harder je knijpt, hoe harder hij gaat trillen. Deze techniek is niet alleen revolutionair, maar het voelt ook heel erg logisch en intuïtief aan! Als je eenmaal met de Minna Life Ola bezig bent, dan begrijp je niet dat niet alle seksspeeltjes op deze manier werken. De Minna Life Ola koop je bijvoorbeeld bij www.hotstuff-shop.nl (voor € 129,90).

minna life ola

Materiaal / verpakking

De Minna Life Ola is gemaakt van de hoogste kwaliteit lichaamsveilig siliconen en wordt geleverd in een simpele koker, met daarop een afbeelding van de vibrator. Het geheel oogt niet superchique, maar wel erg hip en design. In de koker vind je de vibrator, een oplaadsnoer, een handleiding en een handig satijnen opbergzakje.

minna life ola 2

Design / vorm / formaat van de Minna Life Ola

De vorm van de Minna Life Ola is op z’n minst bijzonder te noemen. De staafvibrator zelf ziet er nog wel ‘normaal’ uit, maar het bijzondere zit ‘m in het uiteinde van de Minna Life Ola; dit is een soort kussentje. En met dit kussentje kun je de vibrator harder en zachter laten trillen. De totale lengte van de vibrator is 20 centimeter, maar uiteindelijk breng je maar zo’n 10 tot 14 centimeter daadwerkelijk in. Hij is 3,3 centimeter op z’n breedst en de Minna Life Ola is verkrijgbaar in 2 kleuren; paars of roze.

minna life ola 3

Vibraties / gebruik / knoppen

Het unieke van de Minna Life Ola zit ‘m in het gebruiksgemak. Normale vibrators laat je harder of zachter trillen (als dat al mogelijk is) door op een +-knopje of –knopje te drukken. De Minna Life Ola laat je harder of zachter trillen door het kussentje in te drukken. Is dit gaaf? Ja, dit is heel gaaf! Het werkt heel simpel; je zet de Minna Life Ola aan met de aan-uit-knop en daarna knijp je in het kussentje. De Ola blijft nu trillen op deze sterkte. Wil je ‘m sterker? Dan knijp je nog een keer, maar dan dus harder. Wil je zachter? Dan knijp je nog een keer, maar dan zachter.

Een andere, heel gave, optie van de Minna Life Ola is het feit dat je zelf een vibratiepatroon aan kunt maken. Bij alle andere vibratoren ben je beperkt tot het aantal vibratiepatronen dat de fabrikant erin heeft gestopt. Soms zijn dat er 3, soms 6, maar meer dan 10 vibratiepatronen zul je niet aantreffen in een vibrator. Bij de Minna Life Ola heb je dus een ongelimiteerd aantal vibratiepatronen! Je maakt zo’n vibratiepatroon heel gemakkelijk door eerst op het ‘loop-knopje’ te drukken en daarna het kussentje hard of zacht in te drukken, los te laten, harder in te drukken, los te laten, wat jij wil. De vibrator onthoudt dit vibratiepatroon en dat patroon kun je zichzelf daarna laten herhalen. Gaaf! Op deze manier kun je dus echt een patroon maken dat perfect bij jouw lichaam of jouw stemming past.

De Minna Life Ola is volledig oplaadbaar middels een bijgeleverd snoer. Via een magneetje blijft dit snoertje op de vibrator zitten terwijl hij oplaadt.

Schoonmaken / onderhoud van de Minna Life Ola

De Minna Life van Ola is 100% waterproof en dit betekent dat je ‘m ook gemakkelijk schoon kunt maken! Neem ‘m mee onder de douche of in bad of spoel ‘m goed af onder de kraan. Spray ‘m daarna even in met toycleaner, zodat je alle bacteriën dood en spoel ‘m daarna nog een keertje af. Bewaar je Minna Life in het meegeleverde zakje en je hebt op deze manier jaren lang plezier van deze vibrator. Let wel even op het oplaad-gedeelte van de vibrator; daar kan gemakkelijk vuil tussen gaan zitten en gebruik alleen glijmiddel op waterbasis, omdat glijmiddelen op siliconen basis het siliconen van je speeltje zouden kunnen aantasten.

Ervaringen van anderen die de Minna Life Ola kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledige review van de Minna Life Ola op www.climaximaal.nl)

“De vibraties van de Minna Life Ola zijn zeker niet de allerdiepste of sterkste, maar toch heeft dit speeltje een dikke 10 gekregen! De techniek achter deze vibrator is zo simpel (althans, het is vast niet simpel om ‘m te produceren, maar het gebruik ervan is wel heel simpel)! Hoe harder je drukt, hoe harder de trillingen! WOW! En dat je op deze manier dus je eigen vibratiepatronen kunt maken is gewoonweg geweldig! Hij is alleen niet goedkoop, maar ja, dat waren de eerste mobiele telefoontjes ook niet. Techniek mag wat kosten!”

Natasja
“Ik raak qua vibraties vaak uitgekeken op andere vibrators. Het is nooit precies wat ik wil. Deze vibrator kan ik precies instellen naar mijn eigen smaak en die is altijd anders. Hij is wel duur en ook de trillingen zijn echt niet de allerbeste die ik ooit gevoeld heb, maar voor een lekkere lange masturbatiesessie pak ik ‘m er altijd bij. Puur om klaar te komen heb ik een Fairy tegen m’n klit nodig, maar deze Minna Ola Life is supergeil als interne vibrator. Klein nadeeltje vind ik wel het oplaad-systeem. Ik moet echt opletten dat het magneetje contact maakt.”

Adriana
“De technologie achter dit speeltje is echt geweldig en ik heb, zeker in het begin, heel veel plezier gehad met het zelf creeeren van vibratiepatronen. Alleen ben ik er nu een beetje op uitgekeken. Niet op de vibraties, maar meer op het formaat van de Minna Life Ola. Hij is echt best klein, dus misschien perfect voor beginners, maar ik hou wel van wat meer inhoud. Dus momenteel gebruik ik ‘m als clitoris-stimulator en heb ik er een dikke dildo bij gekocht. Samen is het dan een perfecte combi, maar ik gebruik ‘m niet meer alleen.”

Voordelen van de Minna Life Ola

100% lichaamsveilig materiaal
Stel je eigen vibratiepatronen samen
Diepe trillingen
Reageert op je aanraking

Nadelen van de Minna Life Ola

Niet de allerdiepste trillingen (maar nog wel diep genoeg)
Het kost misschien even moeite om uit te vinden hoe je zelf je vibraties in kunt stellen

Alternatieven

Twijfel je of de Minna Life Ola wat voor jou is? Dan zijn onderstaande alternatieven het overwegen waard.

Womanizer (een heel bijzonder seksspeeltje op luchtdruk)
LELO Mona (de beste vibrator volgens kenners)
Europe Magic Wand (de diepste trillingen die er in Nederland te vinden zijn)

Je koopt de Minna Life Ola bijvoorbeeld bij www.hotstuff-shop.nl (voor € 129,90)

About The Author

Reply