Stronic Drei – een stotende G-spot vibrator

Bij het merk Fun Factory weten ze wat vrouwen willen; een seksspeeltje dat niet vibreert, maar pulseert. De Stronic Drei is dan ook eigenlijk geen vibrator, maar een pulsator. Door middel van een grote, ijzeren bal die op en neer gaat in de staaf krijg je het gevoel dat er in- en uit je wordt gestoten; een gevoel dat vergelijkbaar is met echte seks! WOW.

stronic drei

Materiaal / verpakking van de Stronic Drei

Van Fun Factory kun je ook een flinke staaltje Deutsche Gründlichkeit verwachten als je een seksspeeltje van dit Duitse merk aanschaft. Ze zijn vervaardigd van de allerbeste materialen (dus 100% veilig siliconen in combinatie met 100% veilig ABS-plastic) en ook de vormgeving van Fun Factory wordt door velen geroemd en geprezen. Het zijn vaak erg funky designs in felle kleuren die de functionaliteit van de seksspeeltjes absoluut niet in de weg staan. De Stronic Drei wordt geleverd in een simpele doos met een afbeelding van de vibrator erop. In de doos vind je de Stronic Drei, de gebruiksaanwijzing (met daarin écht veel tips over hoe je de Stronic Drei kunt gebruiken) en een handige opbergzak. Simpel, maar doeltreffend. Ook een leuk detail: alle vibrators van Fun Factory worden in Duitsland gemaakt. Dit in tegenstelling tot de meeste andere (top)merken; die worden vaak in China gefabriceerd.

stronic drei verpakking

Fun Factory – Click ’n Charge-oplader

De Stronic Drei moet je opladen met behulp van de Click ’n Charge-oplader. Deze werkt met een magneetje dat je onderop je Stronic Drei klikt en daarna in het stopcontact doet. Superhandig. Let wel op, want de oplader wordt niet standaard meegeleverd, maar zul je er soms apart bij moeten bestellen (dit is dus per seksshop verschillend). Het voordeel is wel dat je dit maar 1 keer hoeft te doen. De rest van de Fun Factory-speeltjes die je in de toekomst ooit aanschaft kun je ook opladen met hetzelfde snoer.

stronic drei oplader

Design / vorm / formaat

Er zijn 3 Stronic-pulsators en de Stronic Drei is van die 3 het speeltje dat bedoeld is voor G-spot stimulatie. De Stronic Drei heeft dan ook een gebogen punt en grove ribbels die ervoor zorgen dat je G-spot ook daadwerkelijk geraakt wordt. Dit speeltje ligt gemakkelijk in je eigen hand, maar het handvat is ook goed vast te houden door een partner. Door z’n vorm is de Stronic Drei eventueel ook geschikt voor anale stimulatie (bij zowel vrouwen als mannen) (en bij mannen wordt dan de prostaat gestimuleerd). De Stronic Drei weegt 417 gram en juist dit gewicht (best wel zwaar dus) zorgt ervoor dat je ook echt het gevoel hebt dat je iets stevig in je hand hebt. Dit wordt door veel vrouwen als iets prettigs ervaren. Het formaat van de Stronic Drei is ook wat groter dan die van een gemiddelde vibrator: de totale lengte is 23 centimeter (maar je kunt maar 11 centimeter totaal inbrengen). De Stronic Drei is op z’n breedst 3,8 centimeter qua doorsnede. De Stronic Drei is te koop in het roze en turquoise (en er is ook een limited edition in het zwart).

fun-4000364

Vibraties / gebruik / knoppen van de Stronic Drei

De Stronic Drei is een heel bijzonder seksspeeltje doordat er een grote, metalen bal in de staaf op en neer beweegt. De Stronic Drei heeft dus geen vibraties, maar pulsaties. De Stronic Drei heeft 3 knoppen en je zet de bal in beweging door op het rode knopje te drukken. Hij start nu met pulseren op level 4 en de Stronic Drei heeft in totaal 10 pulsatie-patronen. Je scrollt gemakkelijk door de pulsatie-patronen door de +-knop en de –knop te gebruiken. Het spreekt voor zich dat iedere vrouw weer een ander pulsatie-patroon prettig zal vinden. Er zijn 3 patronen die een beetje lijken op het ritme van een hartklop (of een paard in galop), er zijn 3 steady patronen en er zijn 4 wat dynamischere patronen. Bij de laatste 4 lijkt het haast of de Stronic Drei wél vibreert, omdat de metalen bal dan af en toe heel erg snel op en neer gaat.

Je kunt de Stronic Drei op diverse manieren gebruiken en die staan allemaal uitgebreid uitgelegd in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Door bijvoorbeeld op je rug of buik te liggen, met je benen bij elkaar, kun je de Stronic Drei handsfree gebruiken. Maar dit is ook mogelijk als je op je zij ligt, of geknield. Het vergt even wat oefening, maar het gevoel dat je daarna krijgt is met niets te vergelijken (nou ja, een beetje met het gevoel dat je daadwerkelijk gepenetreerd wordt) (al is een op en neer bewegende metalen bal natuurlijk wel iets anders dan een penis).

De Stronic Drei is ook anaal te gebruiken en ook dit is handsfree mogelijk (na wat oefening). Genoeg opties dus voor sologebruik, maar de Stronic Drei is, net als de meeste seksspeeltjes ook heel goed te gebruiken als je samen vrijt. Laat de andere de Stronic Drei vasthouden en op en neer bewegen (waar je maar wil) (the sky is the limit).

De Stronic Drei is bijna geruisloos, zeker als je ‘m vergelijkt met een gewone vibrator. Het geluid van de Stronic Drei klinkt een beetje als een helikopter, maar dan wel een heel klein speelgoed helikoptertje.

Schoonmaken / onderhoud

De Stronic Drei is volledig waterproof en gemaakt van 100% siliconen, dus ook erg gemakkelijk schoon te maken. Spoel ‘m schoon met wat warm water en een milde zeep en neem ‘m daarna eventueel af met wat toycleaner. Als de batterij van de Stronic Drei volledig leeg is kan het zo’n 16 uur duren voordat hij daarna weer helemaal opgeladen is. En met een volledig opgeladen Stronic Drei kun je zo’n 3 uur lang plezier hebben. Je bewaart je Stronic Drei in het meegeleverde zakje en voor gebruik spoel je ‘m even af onder de kraan (want het siliconen kan wat stof aantrekken).

Ervaringen van anderen die de Stronic Drei kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledige review op www.climaximaal.nl)
“Ik heb zowel de Stronic Eins als deze Stronic Drei en de Stronic Drei vind ik lekkerder! Die ribbels, OMG, die ribbels! Het is 1 van de weinige speeltjes dat ik handsfree kan gebruiken door op m’n rug te gaan liggen met m’n benen tegen elkaar. De bal van de Stronic Drei gaat dan op en neer tegen m’n G-spot aan en dit gevoel is echt HEERLIJK! Het is niet een speeltje dat bij mij voor een snel orgasme zorgt, maar door achterover te gaan liggen en gewoon relaxt te genieten van het gevoel lukt het na een tijdje vanzelf. Dikke aanrader en ook een dikke 10! Helemaal top; gebeft worden terwijl hij de Stronic Drei vasthoudt.”

 

Isa
“Als ik heel eerlijk ben vond ik de Stronic Drei een beetje tegenvallen voor zo’n duur speeltje. Het is wel lekker hoor, maar ik vind het te subtiel om tot een orgasme te komen. Ik moet de Stronic Drei flink op en neer bewegen en er dan ook nog een clitoris vibrator bij gebruiken om tot een orgasme te komen. Ik had verwacht dat ik daar alleen de Stronic Drei voor nodig zou hebben, want ik kan ook gewoon tijdens het seksen klaarkomen. Dus, ik heb een beetje spijt dat ik geen Tarzan heb gekocht, want die geeft wel vaginale en clitorale stimulatie tegelijkertijd.”

Babs
“Ik heb al heel veel vibrators gehad, maar met het uitvogelen hoe de Stronic Drei precies werkte heb ik het meest plezier gehad. Als ik vrouwen een goede tip mag geven; gebruik vooral heel veel glijmiddel en geef niet meteen op! Nu ik een beetje doorheb hoe hij werkt durf ik wel te zeggen dat dit m’n meest favoriete speeltje van dit moment is. De bal die door de schacht gaat komt door al die ribbels precies tegen m’n G-spot en de pulsaties zijn ook nog te voelen tegen m’n clitoris. Ik moet ‘m dan wel zelf vasthouden, dus dat handsfree gebeuren waar ze het bij Fun Factory over hebben is me niet gelukt. Of eigenlijk lukt dat wel, maar daarvan kom ik niet klaar. De Stronic Drei wordt vergeleken met echte seks en het komt wel in de richting, maar het is iets heel anders. Maar wel heel erg lekker! Verslavend lekker zelfs. Jammer dat dit speeltje zo duur is, anders had ik ‘m aan al m’n vriendinnen gegeven voor hun verjaardag.”

Voordelen van de Stronic Drei

Pulsaties in plaats van vibraties
Ligt lekker en stevig in je hand
Handsfree te gebruiken
Geeft een totaal ander gevoel dan welk seksspeeltje je ook eerder hebt gebruikt
Perfect voor G-spot stimulatie
Ook als G-spot dildo te gebruiken
Ook anaal te gebruiken, dus dit is een speeltje voor zowel hem als haar

Nadelen van de vibrator

Duur
Niet geschikt als je clitorale stimulatie zoekt
Vergt wat oefening om ‘m handsfree te gebruiken

Alternatieven

Weet je niet zeker of de Stronic Drei pulsator wat voor jou is? Dit zijn goede alternatieven.

Nexus Bisous (voor als je een rabbit vibrator zoekt die vibreert op je clitoris, maar je G-spot zachtjes stimuleert)
LELO Soraya (als je een rabbit vibrator zoekt die zowel clitoraal als vaginaal vibreert)
MyStim Sassy Simon (als je een flinke G-spot vibrator zoekt met eenzelfde soort ribbels)

 

De Stronic Drei is het goedkoopste bij www.x-toys.nl (voor € 119,95)

About The Author