LELO Smart Wand Large – krachtige wand vibrator zónder snoer

Wand vibratoren zijn seksspeeltjes met de meest krachtige en diepe trillingen die je maar kunt vinden. Het enige probleem dat veel gebruikers ervaren is het snoer dat standaard in de weg zit. Maar! Dit probleem is nu opgelost door de LELO Smart Wand Large! Bijna net zoveel power als een gewone wand vibrator, maar dan zonder snoer! Gewoon oplaadbaar! Ideaal. Je koop de LELO Smart Wand Large het goedkoopste bij www.x-toys.nl (voor € 119,95).

lelo smart wand large

Materiaal / verpakking van de LELO Smart Wand Large

De verpakking van je Lelo Smart Wand Large is, zoals je van LELO kunt verwachten, tot in de puntjes verzorgd. Je krijgt een witte, chique, hard kartonnen doos (wel grappig is dat LELO voor hun Smart Wands witte dozen gebruikt, de rest van hun speeltjes wordt verpakt in een zwarte kartonnen doos) met daarin je vibrator, de oplader, een gebruiksaanwijzing, een broche en een kaartje waarmee je 1 jaar garantie krijgt op je aanschaf. Extra leuk en handig van de LELO Smart Wand Large is dat je er een neopreen etui bij krijgt (neopreen is dat materiaal waar surfpakken van gemaakt zijn, dus superstevig). De LELO Smart Wand Large zelf is gemaakt van 100% medisch siliconen, dus veilig voor je lichaam en gemakkelijk schoon te maken.

lelo smart wand large verpakking

Design / vorm / formaat

De LELO Smart Wand Large is het grootste seksspeeltje dat LELO ooit heeft geproduceerd! Hij is 30,4 centimeter lang en de kop is 8 centimeter breed. Groot dus! Hij is speciaal bedoeld voor clitorale stimulatie, dus de kans dat je je clitoris ook weet te raken is zo’n 100%. Het is qua vorm een typische wand vibrator, dus hij lijkt een beetje op een microfoon. Het grote verschil tussen de LELO Smart Wand Large en andere wand vibratoren, zoals bijvoorbeeld de Fairy Wand Massager of de Europe Magic Wand is dat de LELO er een stuk chiquer, mooier en vrouwelijker uitziet dan de rest. En dit is een groot pluspunt. De meeste wand vibratoren zijn recht, maar de LELO Smart Wand Large is ietwat gebogen en dit zorgt voor een betere grip en functie! Hij is te koop in zwart, wit of paars siliconen en is afgewerkt met zilver ABS-plastic (allemaal volledig veilig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken).

lelo smart wand large 3 kleuren

Een ander (heel) groot pluspunt is dat de LELO Smart Wand Large een hele krachtige wand vibrator is, maar dan wel een oplaadbare! Bij de Fairy Wand Massager of Europe Magic Wand zit je vast aan een snoer (dus je speelruimte is wat beperkt). De LELO Smart Wand Large laadt je op via het stopcontact en daarna kun je er overal mee aan de slag. Zelfs in bad of onder de douche, want de LELO Smart Wand Large is volledig waterproof (en dat zijn de wand vibratoren met een snoer vanzelfsprekend niet).

Vibraties / gebruik / knoppen van de LELO Smart Wand Large

De LELO Smart Wand Large is een seksspeeltje dat valt binnen de Insignia-lijn van LELO en heeft dus precies dezelfde knoppen-interface als bijvoorbeeld de LELO Soraya of de LELO Alia; 3 gemakkelijke knoppen (een +-knop, een –knop en een ()-knop). Hij gaat aan als je de +-knop 3 seconden ingedrukt houdt en hij gaat weer uit als je de–knop 3 seconden ingedrukt houdt. De vibrator begint met steady vibraties en met de ()-knop scroll je door de 8 verschillende vibratiepatronen en met de +-knop en de –knop kun je ondertussen de vibraties harder en zachter laten trillen. Easy does it.

Andere sekstoy-fabrikanten dachten dat het niet mogelijk was om een oplaadbare wand vibrator te creeeren die net zulke diepe trillingen levert als de wand vibratoren waar een snoer aan zit, maar het is LELO toch gelukt! Toegegeven, de trillingen van de Europe Magic Wand zijn dieper, maar de trillingen van de LELO Smart Wand zijn nog steeds erg diep, krachtig én waar andere wand vibratoren alleen steady kunnen trillen heeft deze LELO dus 8 vibratiepatronen. Dit is 1 van dé redenen waarom vrouwen voor deze wandvibrator kiezen (en een hele goede reden ook).

De SenseTouch-technologie

Als je de ()-knop 3 tot 5 seconden ingedrukt houdt, dan activeer je de SenseTouch-technologie van de LELO Smart Wand Large. Dit houdt in dat de vibrator sneller gaat trillen op het moment dat je de vibrator ergens tegenaan houdt (tegen je klit dus). De bedoeling van de SenseTouch-technologie is dat het het effect van een echte massage moet nabootsen. Een rug- of nekmassage dan. Deze optie is een beetje omstreden, want het lijkt erop dat LELO écht een rug- of nekmassage in gedachte had toen ze deze optie toevoegden aan de LELO Smart Wand Large. De SenseTouch-techologie werkt namelijk prima als je de LELO rechtop houdt, maar doet het niet of slecht als je de vibrator horizontaal houdt (en laat dit nou net de positie zijn waar in je een wand vibrator houdt als je jezelf bevredigd). Dus; goed bedacht, niet helemaal goed uitgevoerd.

Opzetstukken voor de LELO Smart Wand Large

De Lelo Smart Wand Large heeft geen eigen opzetstukken. Dit in tegenstelling tot de Europe Magic Wand die 2 geweldige opzetstukken heeft waarmee je de wand vibrator in een G-spot vibrator of een vibrator met ribbels kunt veranderen. Ook de Fairy Wand Massager heeft eigen opzetstukken en voor de Hitachi kun je naast een aantal officiële opzetstukken zelfs een heleboel niet-officiële opzetstukken aanschaffen. Maar! Er is wel een aantal Hitachi-opzetstukken die je kunt gebruiken voor je LELO Smart Wand Large. Welke dat zijn lees je hier: WELKE HITACHI-OPZETSTUKKEN PASSEN OP MIJN LELO SMART WAND LARGE?

Schoonmaken / onderhoud van je LELO Smart Wand Large

Het schoonmaken van je LELO Smart Wand Large is simpel; hij is volledig waterproof, dus je kunt ‘m meenemen onder de douche om ‘m schoon te maken, of gewoon onder de kraan afspoelen met wat zeep. Maar nog handiger en 100% hygiënisch is het gebruik van een toycleaner of een antibacterieel doekje.

Het duurt zo’n 2 uur om je LELO Smart Wand Large volledig op te laden en daarna kun je er 2 uur non-stop mee aan de slag. En opbergen doe je natuurlijk in het meegeleverde neopreen tasje.

Ervaringen van anderen die de LELO Smart Wand Large kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledige review van de LELO Smart Wand Large op www.climaximaal.nl)
“Toen ik m’n LELO Smart Wand Large opgestuurd kreeg was ik als een kind zo blij! WOW! Ik heb ‘m zelfs een 11 gegeven (al kon ik eigenlijk niet hoger dan 10). Hij is niet alleen prachtig om te zien, maar hij doet het ook super! Het feit dat de LELO vibratiepatronen heeft en mijn Europe Magic Wand niet, is echt een reden voor mij om vaker naar m’n LELO te grijpen, al heeft de Europe Magic Wand iets diepere trillingen. Ik heb de LELO Smart Wand Large verkozen tot hét beste speeltje van 2013 en daar sta ik nog steeds achter. Gelukkig is hij ook nog steeds te koop.”

Tanja
“Laat ik eerst maar even met een nadeel beginnen, dan kan ik daarna deze vibrator de hemel in prijzen. Dat knopje waarmee je ervoor zorgt dat de vibrator harder gaat trillen als je ‘m ergens tegenaan houdt, die werkt voor geen meter. Ik gebruik ’t nooit en die hele functie had van mij sowieso niet gehoeven. Soms doet hij het wel en soms niet, heel irritant. Maar verder is dit een geweldige vibrator. Hij is lekker groot, dus als ik ‘m tussen m’n benen zet, dan trilt hij door m’n hele vagina en eigenlijk m’n hele lichaam. Het lijkt wel of ik intensere orgasmes krijg door dit ding, alsof ook echt m’n hele lijf klaarkomt. Ik heb er maanden voor moeten sparen, maar ik wilde alleen maar deze en geen andere. Deze is mooi en die andere dingen zien eruit als een massage-apparaat voor fysiotherapie.”

Lyndsay
“Ik had al een Europe Magic Wand, maar toen LELO met deze Smart Wand Large op de markt kwam MOEST ik ‘m gewoon hebben! Een wand vibrator die in bad kan én ook nog eens vibratiepatronen heeft! WOW! Ik ben dus echt zo iemand die elke dag in bad gaat en dan even een momentje voor zichzelf heeft. En deze vibrator gaat dan bijna altijd mee en ik zet ‘m ook altijd op hetzelfde trilpatroon, want… never change a winning team. Zalig!”

Voordelen van de LELO Smart Wand Large

Hele mooie vormgeving (zeker vergeleken met andere wand vibratoren)
Draadloos te gebruiken, dus oplaadbaar (!)
Verschillende vibratiepatronen (hebben de meest wand vibrator niet)
Sommige Hitachi-opzetstukken passen op de LELO Smart Wand Large
Stil (vergeleken met andere wand vibratoren)
Krachtige, diepe trillingen
Waterproof

Nadelen van de LELO Smart Wand Large

Minder krachtige trillingen dan bijvoorbeeld de Europe Magic Wand
Niet alle opzetstukken (voor de Hitachi) passen
Geen eigen opzetstukken te koop
De SenseTouch-technologie is niet altijd prettig

Alternatieven

Twijfel je nog of je een LELO Smart Wand Large moet kopen? Misschien passen deze alternatieven beter bij jou.

Europe Magic Wand (betere trillingen én te koop met 2 geweldige opzetstukken)
LELO Smart Wand Medium (zelfde design, iets minder groot, iets minder krachtig)
Fairy Wand Massager (goedkope én goede wand vibrator)

Je koopt de LELO Smart Wand Large het goedkoopste bij www.x-toys.nl (voor € 119,95)

About The Author