Mystim Sassy Simon – grote, krachtige G-spot vibrator

Mystim is een niet zo heel bekend merk onder de ‘normale’ vibrator gebruikers, maar liefhebbers van elektroseks kennen het merk vast en zeker, want binnen dat gebied staat Mystim al jaren aan de top. In 2013 waagden ze de stap naar meer mainstream producten en die stap is niet onverdienstelijk geweest; met hun Sassy Simon hebben ze een meer dan prima G-spot vibrator op de markt gebracht.

sassy simon

Materiaal / verpakking van de Mystim Sassy Simon

De Sassy Simon van Mystim wordt geleverd in een simpele kartonnen doos, maar in die kartonnen doos zit een prachtige neopreen, witte beautycase. Neopreen is het materiaal waar surfpakken van gemaakt worden, dus erg stevig en… het ziet er ook prachtig uit. In de beautycase vind je de Sassy Simon, een USB-oplaadsnoer, een handleiding (ook in het Nederlands) en 2 sachetjes glijmiddel. De Sassy Simon zelf is gemaakt van 100% veilig platinum siliconen, dus helemaal veilig.

sassy simon opbergdoos

Design / vorm / formaat van de Sassy Simon

De Mystim Sassy Simon is een G-spot vibrator en dat zie je voornamelijk aan de 4 ribbels en de ietwat uitlopende top. De Sassy Simon is behoorlijk aan de maat, zo’n 27 centimeter en het gedeelte dat je in kunt brengen is zo’n 15 centimeter. Dit is groter dan bijvoorbeeld een G-spot vibrator als de LELO Mona of de LELO Gigi. Ook de breedte van de Sassy Simon is flink; zo’n 4 centimeter bij de breedste ribbel. Vrouwen die dus van een maatje meer houden (en graag hun G-spot willen stimuleren) maken met de Sassy Simon een goede keuze.

Vibraties / gebruik / knoppen

De Sassy Simon heeft maar liefst 2 motortjes; eentje in het puntje van de staaf en eentje in de schacht. De trillingen van deze motortjes zijn niet de allerdiepste (die van een LELO-vibrator zijn dieper), maar zeker krachtig genoeg (en beter dan de trillingen van vibrators die trillen op batterijen).

De Mystim Sassy Simon heeft een makkelijk te bedienen paneel met 3 knoppen. Als je de cirkel-knop 3 seconden ingedrukt houdt gaat de vibrator aan, met de +-knop en de –knop kun je de intensiteit van de vibraties verhogen of verlagen (er zijn 5 niveaus) en als de vibrator eenmaal aan staat scroll je door de 8 vibratiepatronen met de cirkel-knop.

Level 1: Punt en schacht vibreren gelijktijdig
Level 2: Alleen de punt trilt
Level 3: Alleen de schacht trilt
Level 4: Punt en schacht vibreren afwisselend (traag)
Level 5: Punt en schacht vibreren afwisselend (snel)
Level 6: Punt en schacht vibreren afwisselend (zeer snel)
Level 7: Snelle golfbeweging van schacht naar punt
Level 8: Rustige golfbeweging van schacht naar punt

De Sassy Simon heeft dus niet alleen een golvende vormgeving met z’n ribbels, maar ook de vibraties maken een golfbeweging van de ene motor naar de andere. Dit is een unieke mogelijkheid van deze vibrator en wordt door veel vrouwen als erg lekker ervaren. Je kunt de Sassy Simon wanneer deze is ingebracht zelf op en neer bewegen, voor extra stimulatie van je G-spot, maar het is ook mogelijk om een handsfree orgasme te bereiken, juist door de golvende beweging van de vibraties. Dit vergt misschien wat oefening, maar is het oefenen meer dan waard.

Schoonmaken / onderhoud van de Mystim Sassy Simon

De Mystim Sassy Simon is volledig waterdicht en gemaakt van 100% medisch siliconen. Hierdoor is de vibrator ook gemakkelijk schoon te maken met water en een milde zeep. Gebruik eventueel ook nog een anti-bacterieel doekje of een toycleaner en je houdt jaren plezier van je vibrator. Berg je Mystim Sassy Simon altijd op in de meegeleverde neopreen ‘beautycase’ en gebruik altijd glijmiddel op waterbasis. Pjur Aqua is een prima glijmiddel op waterbasis en je hebt er maar weinig van nodig.

De Mystim Sassy Simon is al helemaal opgeladen als je ‘m ontvangt en de batterij gaat zo’n 3 uur mee. Daarna kun je de Mystim Sassy Simon opladen middels het bijgeleverde USB-snoertje. Dit klikt door middel van een magneetje op het zilveren logootje van de vibrator. Het duurt zo’n 6 tot 8 uur voordat de vibrator volledig is opgeladen. Als de vibrator volledig is opgeladen dan gaat het controlelampje op de het snoertje van rood naar groen.

mystim sassy simon opladen

Ervaringen van anderen die de Mystim Sassy Simon kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledige review van de Mystim Sassy Simon hier)
“Ik had even wat moeite met de knopjes van de Sassy Simon en dit komt voornamelijk door het bovenste knopje, wat dus geen knopje is, maar het magneetje voor de oplader. Tijdens het gebruik wilde ik steeds op dat ‘knopje’ duwen, maar na een tijdje had ik door hoe alles werkte en ik kon ik gemakkelijk genieten van de inderdaad golvende vibraties van deze vibrator. De trillingen gaan in standje 7 het lekkerst (vind ik) en doordat het puntje van de vibrator niet gelijk trilt met de schacht, krijg je een afwisselend patroon dat inderdaad lijkt te golven door je vagina. Heerlijk dus. Als je de vibrator ook nog met je hand op en neer beweegt is het helemaal top.”

Andrea
“Ik vind het zelf erg leuk dat mijn Sassy Simon felgroen is, ik heb het niet zo op al die meisjesachtige roze vibrators en deze past perfect bij m’n dekbed. Hij is ook lekker groot, daar houd ik van. Ik kom gemakkelijk klaar van deze trillingen, maar dan moet ik wel m’n vingers erbij gebruiken. Ook vind ik het erg lekker als m’n vriend me oraal verwend en dan deze vibrator erbij gebruikt. Nadeel vind ik het opladen. Ik moet echt goed opletten dat het magneetje niet los schiet.”

Patricia
“Ik heb vibrators met betere trillingen dan dit in huis en pak die er ook liever bij als ik zin heb in een snelle oplossing, zeg maar. De Sassy Simon is geen teleurstelling, want de vorm is perfect. Die ribbels zijn waanzinnig lekker, maar de trillingen laat ik uit. Dus mocht er ooit een dildo komen met deze vorm en zonder de trillingen, dan koop ik ‘m meteen.”

Voordelen van de Sassy Simon

De trillingen maken een golvende beweging
Groter en breder dan de meeste andere G-spot vibrators (van bijvoorbeeld LELO)
Waterproof
Veel verschillende vibratiepatronen
2 motortjes
2 jaar fabrieksgarantie

Nadelen van de Sassy Simon

Het kost even wat moeite om het bedieningspaneel onder de knie te krijgen
Niet de allerdiepste trillingen (maar voor de meeste vrouwen diep genoeg)

Alternatieven

Twijfel je of de Mystim Sassy Simon wel iets voor je is? Misschien zijn deze alternatieven meer iets voor jou.

Sizzling Simon (dit is precies dezelfde vibrator als de Sassy Simon, maar de Sizzling Simon heeft ook nog een elektroseks-optie; hiermee geef je kleine elektrische schokjes aan je vagina) (dit kan heel spannend zijn)
Fairy Wand Massage (als je sterke clitorale trillingen zoekt)
LELO Gigi (als je een G-spot vibrator met ribbel en diepere trillingen zoekt)

De Sassy Simon is te koop bij www.maanzin.nl (€ 89,90)

Tags:

About The Author

Reply