LELO Gigi 2 – ideale G-spot vibrator

Ben je op zoek naar een goede, sterke en mooi vormgegeven G-spot vibrator, dan is de LELO Gigi 2 zeker het overwegen waard. De LELO Gigi schijnt zelfs de meest verkochte G-spot vibrator ter wereld te zijn! De LELO Gigi geeft je de kwaliteit die je gewend bent van LELO en komt, door z’n ribbel en afgeplatte bovenkant gegarandeerd precies op het goede plekje. Je G-spot dus.

lelo gigi 2

Materiaal / verpakking van de LELO Gigi 2

Zoals je van LELO gewend bent komt ook de LELO Gigi 2 in een prachtige, stijlvolle verpakking. In een glimmende doos (in de kleur van je Siri 2) zit een zwarte, hard kartonnen doos (waar je je vibrator prima in zou kunnen bewaren, want te mooi om weg te gooien). In de zwarte doos vind je je Siri 2, een oplaadsnoer, een sachetje glijmiddel, de gebruiksaanwijzing, een kaartje waarmee je 1 jaar garantie krijgt en een satijnen opbergzakje. LELO maakt alleen gebruik van de allerbeste materialen, dus ook je Siri 2 is gemaakt van 100% veilig siliconen.

lelo siri 2 verpakking

Design / vorm / formaat van de LELO Gigi 2

De LELO Gigi 2 is het vibrerende zusje van een andere LELO-topper; de LELO Ella. De LELO Ella is een dildo (dus zonder vibraties) en als je een goede, niet al te dure, dildo zoekt, dan is de Ella echt een aanrader. Zowel de Ella als de Gigi worden alom geprezen om hun ideale G-spot vorm en die vorm is al door velen merken geïmiteerd; de afgeplatte kop kun je gemakkelijk tegen je G-spot aanzetten (en zo de diepe vibraties van de vibrator z’n werk laten doen), maar als je de vibrator op en neer beweegt zal de ribbel van de Gigi 2 over je G-spot heen gaan. Vaak hebben vrouwen wat stevigere stimulatie van hun G-spot nodig om tot een G-spot-orgasme te komen. De lengte van de Gigi 2 is 16 centimeter, maar de ‘invoerlengte’ is 9,5 centimeter. De vibrator is 3,5 centimeter op z’n breedst en 2,5 op z’n smalst. De LELO Gigi weegt overigens maar 92 gram, een lichtgewicht dus (en dit vinden sommige vrouwen erg prettig, omdat wat zwaardere vibrators voor een ‘lamme’ hand kunt zorgen). En… de LELO Gigi 2 is te koop in 4 kleuren (dus voor ieder wat wils).

lelo gigi 2 kleuren

Wat is het verschil tussen de Gigi 1 en de Gigi 2

Het grootste verschil tussen de Gigi 1 (die is nog te koop en vaak een paar tientjes goedkoper) en de Gigi 2 is dat de Gigi 2 volledig waterproof is. Dus als je met je Gigi in bad of onder de douche wil, dan moet je de Gigi 1 aan je voorbij laten gaan. De Gigi 2 heeft ook 30% sterkere trillingen dan z’n voorganger, al is het lastig om dat te voelen. Beide vibrators hebben diepe, intense trillingen en zijn qua formaat en vormgeving gelijk. Het bedieningspaneeltje van de Gigi 2 is ook aangepast, waardoor hij beter te bedienen is, maar vooral; beter is schoon te maken. De Gigi 2 laadt ook iets gemakkelijker op dan de Gigi 1. Bij de Gigi 1 moet je een flapje losmaken voordat je het oplaadsnoer in kan pluggen, bij de Gigi 2 kun je ‘m meteen in de vibrator zelf stoppen (en dit systeem is waterproof). Dus qua trillingen zijn de Gigi 1 en 2 bijna gelijk, maar zoek je een speeltje dat gemakkelijk is schoon te maken en waterproof is, dan kun je beter voor de LELO 2 kiezen (als geld geen rol speelt).

lelo gigi 2 en lelo siri 1

Vibraties / gebruik / knoppen

De LELO Gigi 2 werkt supersimpel; als je 3 seconden op het +-knopje drukt gaat hij aan en als je 3 seconden op het –knopje drukt gaat hij weer uit. Met de -knop kun je de vibraties harder of zachter laten trillen en met de +-knop en de –knop kun je scrollen door de 8 verschillende vibratiepatronen.

De trillingen van alle LELO-vibratoren zijn super, dus ook van de LELO Gigi 2 kun je diepe, intense trillingen verwachten (die je dus zelf zachter of harder kunt zetten). En… je kunt deze trillingen tegen je G-spot laten trillen, maar je kunt de LELO Gigi 2 uiteraard ook tegen je clitoris aanzetten met de afgevlakte bovenkant.

Schoonmaken / onderhoud van de LELO Gigi 2

De LELO Gigi 2 is volledig waterproof en dus gemakkelijk schoon te maken. Afspoelen onder de kraan met water en wat milde zeep en even extra opletten op het gedeelte tussen het siliconen en het zilveren ABS-plastic (eventueel een wattenstaafje gebruiken). Even inspuiten met een toycleaner (je doet erg lang met 1 flesje) of gebruik een anti-bacterieel doekje (die kun je gewoon bij de supermarkt kopen. Als je de vibrator niet gebruikt, dan berg je ‘m op in het meegeleverde satijnen zakje. Let op; bij de LELO Gigi 2 kun je geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken! Dit kan je speeltje aantasten en dat is zonde. Gebruik dus altijd glijmiddel op waterbasis.

Ervaringen van anderen die de LELO Gigi kochten en hebben gebruikt

Charlotte
“Toen ik m’n LELO Gigi uit de verpakking haalde was ik eerst een beetje teleurgesteld, want hij was een stuk kleiner dan ik had verwacht. Ik hou van grote vibrators (en mannen met een grote piemel) en als je daarvan houdt moet je de Gigi dus niet kopen. De trillingen zijn wel echt heel erg goed en veel beter dan die van de speeltjes op batterijen die ik ook in huis heb. De kop van de Gigi kan ik ook gemakkelijk tegen m’n G-spot aanzetten. Ik ben aan het oefenen om een G-spot orgasme te krijgen, maar dat is me nog niet gelukt. Ik heb daar toch echt ook trillingen op m’n klit voor nodig. Gelukkig kan ik de Gigi daar ook voor gebruiken.”

Helene

“Ik heb de Gigi 1 al heel lang in huis en die doet het nog steeds, maar toen de Gigi 2 uitkwam heb ik ‘m toch ook maar aangeschaft. Ik voel niet veel verschil in trillingen, al zou hij harder moeten trillen. Het grote verschil tussen de Gigi 1 en 2 is dat ik de Gigi 2 ook in bad mee kan nemen, dus ik heb er nu eentje in m’n badkamer en eentje in m’n slaapkamer liggen. Ik ben er erg blij mee.”

Ans
“Ik vind mijn Gigi 2 vooral heel erg mooi. Ik wist niet dat vibrators zo mooi konden zijn, maar ik liep hopeloos achter, want ik heb sinds m’n 20ste nooit meer een vibrator gebruikt en ik ben inmiddels al 53. Na m’n scheiding (blij dat ik van ‘m af ben) heb ik mezelf de mooiste vibrator cadeau gedaan die ik kon vinden en dat was dus de Gigi. Gelukkig is hij niet alleen mooi, maar ook erg effectief. Het lukte mijn man nooit om mij te laten klaarkomen (al probeerden we het al jaren niet meer), maar met de Gigi is het altijd prijs.”

Voordelen van de LELO Gigi 2

Perfecte vorm om je G-spot te raken
Oplaadbaar
Waterproof
Stil
8 verschillende vibratiepatronen en 10 vibratiesterkten

Nadelen van de LELO Gigi 2

Het stukje siliconen en de overgang naar het ABS-plastic moet je extra goed schoonmaken

Alternatieven

Twijfel je nog of de LELO Gigi 2 iets voor jou is? Dit zijn goede alternatieven.

Europe Magic Wand (als je écht superkrachtige trillingen voor je clitoris zoekt)
LELO Mona 2 (als je de ribbel van de Gigi 2 te grof vindt en liever een bobbel hebt die je G-spot stimuleert)

 

De LELO Gigi 2 is voor € 90,- te koop bij www.x-toys.nl.

Tags:

About The Author

Reply