LELO MONA 2 – de populairste G-spot vibrator

De LELO Mona 2 is de upgrade van LELO’s Mona 1 (en die was al zo goed). De LELO Mona is een klassieker onder de G-spot vibrators qua vorm én design en veel andere merken hebben geprobeerd om deze top vibrator te evenaren. Niet gelukt, al zijn sommige pogingen best okay (en vaak goedkoper). Met de LELO Mona 2 haal je een tijdloze klassieker in huis die je hopelijk keer op keer zal plezieren! Je koopt de LELO Mona 2 bijvoorbeeld bij www.maanzin.nl (voor € 99,-).

lelo mona 2

Materiaal / verpakking LELO Mona 2

Het siliconen dat LELO gebruikt voor al haar seksspeeltjes wordt alom geloofd en geprezen en terecht; het siliconen is van 100% medische kwaliteit, dus veilig voor je lichaam, maar trekt ook nog eens amper stof en haar aan, iets wat andere siliconensoorten sneller doen. Je ontvangt je LELO Mona 2 in de prachtige verpakking die je ook van LELO gewend bent; je krijgt een hard kartonnen zwarte doos met daarin je Mona 2, een oplader, een sachetje glijmiddel, een gebruiksaanwijzing, een handig satijnen bewaarzakje en een kaartje waarmee je 1 jaar garantie krijgt (zorg wel dat je je bonnetje bewaard).

lelo mona 2 verpakking

Design / vorm / formaat

LELO Mona 2 gebruikers over de hele wereld noemen hun Mona vaak ‘de beste vibrator die ze ooit hebben gehad’ of ‘de Heilige Graal’ onder de vibrators. Ze willen nooit meer wat anders en er zijn Amerikaanse toytesters die zelfs 4 Mona’s hebben (en ze allemaal willen houden, want doodsbang dat LELO ooit stopt met de productie van hun Mona) (al zal dat laatste waarschijnlijk nooit gebeuren, want de Mona is de bestverkochte vibrator van LELO). Er zijn zelfs toytesters die een liefdesbrief aan hun Mona hebben geschreven en er zijn toytesters die een heus altaartje voor hun Mona hebben gebouwd. Een beetje gek, maar het laat wel zien dat de Mona alom geliefd is bij vrouwen die er verstand van hebben.

De vorm van de Mona lijkt zo simpel, maar er is in werkelijkheid jaren over nagedacht. De vorm is elegant, ergonomisch,luxe, stijlvol, vrouwelijk en met het brede uiteinde kun je perfect bij je G-spot komen. En het woordje ‘comfortabel’ klinkt misschien een beetje gek als het om een vibrator gaat, maar dit woord komt wel in de buurt als je de Mona 2 zou moeten omschrijven; hij is extreem gemakkelijk in het gebruik (hij glijdt met wat glijmiddel echt heel gemakkelijk naar binnen). Ideaal voor beginners, maar ook ervaren gebruikers zweren dus bij hun Mona 2.

De Mona is niet zo groot en niet zo zwaar; de totale lengte is 20 centimeter, maar je kunt maar 11,5 centimeter inbrengen. Hij is 3,3 centimeter breed (op z’n breedst) en hij weegt slechts 128 gram. De LELO Mona is te koop in 3 kleuren (rood, paars en donkerroze).

lelo mona 2 kleuren

Vibraties / gebruik / knoppen van de LELO Mona 2

Ondanks het feit dat dit een lichtgewicht is (128 gram), zit er toch een erg krachtige motor in de kop van de Mona 2. De trillingen zijn door de gehele kop goed te voelen en wanneer je de LELO Mona 2 inbrengt zal hij dus krachtig tegen je G-spot trillen. De G-spot bevindt zich bij iedere vrouw op een iets andere plek (maar gemiddeld tussen de 3 en 5 centimeter binnen in je vagina). De kop van de Mona 2 kun je uiteraard ook gebruiken tegen je clitoris en doordat de kop ietwat spits toeloopt kun je de top ook heel precies tegen je clitoris laten trillen. Sommige vrouwen vinden dit heel lekker, anders vinden het juist prettig als hun clitoris en het hele gebied eromheen wordt gestimuleerd. Met de Mona 2 kan het allebei.

De knoppen van de Mona 2 zijn gemakkelijk in te drukken (dit in tegenstelling tot de Mona 1, die gingen wat stroever). Als je 3 seconden op het +-knopje drukt dan begint de Mona met vibreren en als je 3 seconden op het –knopje drukt dan stopt hij weer. Met de -knop kun je de vibraties harder of zachter laten trillen en met de +-knop en de –knop kun je scrollen door de 6 verschillende vibratiepatronen. Als je de +-knop en de–knop tegelijkertijd indrukt dan ‘lock’ je de LELO Mona 2, zodat hij niet per ongeluk aan kan gaan (als je bijvoorbeeld op vakantie gaat).

Niet alle vrouwen houden van voor-geprogrammeerde vibratiepatronen, maar de vibratiepatronen van de Mona LELO 2 staan ook hoog aangeschreven (ja, het is écht de Heilige Graal onder de sekstoys). Sommige gebruikers noemen de vibratiepatronen zelfs INSANELY GOOD en dat zijn ze ook. De trillingen zijn diep, er zijn 6 verschillende vibratiepatronen en je kunt elk van die patronen op 10 verschillende intensiteiten laten trillen. Een zeer ruime keus dus.

De LELO Mona 2 is overigens bijzonder stil en wanneer hij volledig is opgeladen (via het oplaadsnoertje) kun je er 4 uur non-stop plezier mee hebben.

Schoonmaken / onderhoud van je LELO Mona 2

De LELO Mona 2 is volledig waterproof, dus gemakkelijk schoon te maken. Gewoon even afspoelen onder de kraan en even schoonmaken met wat milde zeep. Daarna kun je de Mona nog even poetsen met een anti-bacterieel doekje (let goed op de overgang tussen het siliconen en het plastic handvat) of gebruik een toycleaner en een stukje huishoudpapier. Berg je LELO-vibrator altijd op in het meegeleverde satijnen zakje, zodat hij zo min mogelijk stof aantrekt als je er niet mee speelt. Zorg er ook altijd voor dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt en geen glijmiddel op siliconenbasis.

Ervaringen van anderen die de LELO Mona 2 kochten en hebben gebruikt

Luna (lees haar volledig review van de LELO Mona 2 op www.climaximaal.nl)
“De LELO Mona 2 ziet er niet alleen geweldig uit, maar doet het ook geweldig. Eigenlijk ziet hij er heel simpel uit, maar daarin zit ‘m juist z’n kracht, het is eigenlijk een soort iPhone onder de vibo’s. De trillingen van de Mona voel je door de hele top van de vibrator, dus niet alleen op een klein puntje. Hierdoor is hij niet alleen geschikt voor G-spot stimulatie, maar ook heel lekker tegen m’n clitoris. Als ik puur en alleen voor een G-spot vibrator zou gaan, dan kies ik toch liever voor de LELO Gigi 2, omdat die een ribbel heeft, maar ik begrijp heel goed waarom andere vrouwen helemaal verliefd zijn op hun Mona.”

Emma
“Ik wist niet eens dat ik een G-spot vibrator kocht toen ik de LELO Mona kocht. Ik vond ‘m vooral heel mooi en ik wilde zo snel mogelijk de winkel weer uit. Gelukkig heb ik nog geen moment spijt gehad van m’n aankoop, al gebruik ik de Mona niet intern, zeg maar, maar extern. Hij voelt niet zo lekker als ik ‘m in me gebruik, ik weet het niet, die trillingen zijn te heftig lijkt het wel, ook op het zachtste standje. Maar extern voelt alles wel goed. Verder ziet alles aan dit speeltje er heel netjes uit. Zowel de verpakking als het speeltje zelf, maar het allerbeste seksspeeltje dat er ooit gemaakt is? Nou, nee, dat lijkt me niet.”

Kim
“De LELO Mona 2 is een vibrator zoals ik vind dat een vibrator moet zijn; een prettige vorm met goede trillingen. Meer kan ik er eigenlijk niet van zeggen. Hij doet z’n werk goed en ik gebruik ‘m vaak.”

Voordelen van de LELO Mona 2

Briljante vormgeving
Gemaakt van satijnzacht siliconen
Erg makkelijk in gebruik
Perfect voor G-spot stimulatie
100% waterproof
Diepe trillingen

Nadelen van de LELO Mona 2

Vergeleken met een wand vibrator vallen de trillingen tegen

Alternatieven

Twijfel je nog of de LELO Mona 2 wel wat voor jou is? Kijk dan eens naar deze goede alternatieven.

Europe Magic Wand (voor als je superdiepe trillingen tegen je clitoris wil)
LELO Gigi 2 (als je op zoek bent naar een G-spot vibrator met ribbel)
LELO Ina (als je de LELO Mona 2 top vindt, maar ook graag iets tegelijker tegen je clitoris wil voelen trillen)

De LELO Mona 2 koop je bij www.maanzin.nl (voor € 99,-).

Tags:

About The Author

Reply