Fairy Wand Massager – goedkope én sterke wand vibrator

Ben je op zoek naar een goede én betaalbare wand vibrator, dan is de Fairy Wand Massager misschien wel wat voor jou. De Fairy Wand Massager is een geduchte concurrent van de duurdere wand vibratoren zoals de Europe Magic Wand en de Hitachi, want hij is bijna net zo krachtig, maar dan voor de helft van de prijs. Je koopt de Fairy Wand Massager bijvoorbeeld bij www.maanzin.nl (voor € 49,95).

fairy wand massager

Materiaal / verpakking van de Fairy Wand Massager

De Fairy Wand Massager wordt geleverd in een simpele kartonnen verpakking met een afbeelding van de Fairy erop. In de doos zit de Fairy zelf en een handig, roze fluwelen zakje waarin je de Fairy kunt opbergen. De lengte van de Fairy Wand Massage is 32 centimeter en de diameter van de kop is 6 centimeter. De Fairy ligt gemakkelijk in je hand en weegt 310 gram (ter vergelijking; de Europe Magic Wand weegt 670 gram). De Fairy is volledig gemaakt van ABS-plastic en dit is een lichaamsveilig materiaal. Zowel de kop als het handvat van de Fairy voelen daarom hard en stevig aan, maar de kop is flexibel, zodat je ‘m in meerdere standjes kunt buigen. De Fairy heeft een snoer van 2 meter lang en je moet dit snoer in het stopcontact laten zitten om de Fairy te laten trillen.

fairy wand massager verpakking

Design / vorm / formaat

Wand vibrators zijn specifiek bedoeld voor clitorale stimulatie. Je kan een wand vibrator dus niet gebruiken voor interne, vaginale stimulatie. De basisvorm van iedere wand vibrator is daarom ook hetzelfde; ze lijken een beetje op een grote microfoon. Echt sexy is anders, maar de krachtige en diepe trillingen van de Fairy maken dat ruimschoots goed. Alle Fairy’s zijn standaard wit met roze, maar deze Fairy Wand Massager (dit is eigenlijk de allereerste Fairy die op de markt verscheen) is er tegenwoordig ook in het zwart (de zwarte Fairy Wand Massager kost trouwens ook € 49,95).

fairy wand massager zwart

Vibraties / knoppen / geluid

De Fairy Wand Massager trilt (op z’n hardst) met 8.000 r.p.m. (rotaties per minuut) en dit is snel, heel snel! Dit zorgt gegarandeerd voor een gigantische POWER tussen je benen! Ter vergelijking; de Europe Magic Wand trilt met maximaal 6.000 r.p.m.’s. Dit wil echter niet zeggen dat de trillingen van de Fairy Wand Massage beter of sterker zijn. Ze zijn sneller, dat wel, maar de kop van de Europe Magic Wand is zwaarder (bevat meer metaal) en daardoor zijn de trillingen van de Europe Magic Wand dieper (en veel vrouwen vinden dit lekkerder). Je kunt de trillingen van de Fairy Wand Massager regelen met een soort ‘vliegwieltje’ (zoals die op een computermuis). Met deze schuifregelaar zet je de Fairy aan en uit, maar je kunt de trillingen dus ook traploos verstellen van heel zachtjes naar heel hard. Dit vliegwieltje wordt als 1 van de grote voordelen van alle Fairy’s gezien (naast de enorme trilkracht en de prijs).

Alle wand vibrators zullen meer decibels produceren dan een normale vibrator, omdat ze simpelweg ook diepere en hardere trillingen geven dan een normale vibrator. Stel je dus prijs op een enigszins stil seksspeeltje, dan moet je sowieso niet voor een wand vibrator kiezen. De Fairy Wand Massager maakt dus best wat herrie, al valt dat onder de dekens best mee (iemand in de kamer ernaast kan ‘m dan niet horen).

Opzetstukken voor de Fairy Wand Massager

Voor de meeste wand vibratoren is er inmiddels ook een aantal opzetstukken te koop. Let alleen heel goed op welke opzetstukken je koopt, want niet alle opzettenstukken passen ook op je wand vibrator. Ben je op zoek naar een opzetstuk voor je Fairy Wand Massager, dan zijn er eigenlijk maar 2 opzetstukken die passen (deze zijn dus speciaal voor de Fairy Wand Massager gemaakt). Andere opzetstukken glijden van de kop af, of zijn juist te klein. De Fairy G-Spot Attachment en de Fairy Rabbit Attachment zijn de enige opzetstukken die je voor deze Fairy kunt gebruiken!

fairy wand massager opzetstukken

Met deze opzetstukken verander je je Fairy Wand Massager vibrator in een seksspeeltje dat je wél vaginaal kunt gebruiken. Met het G-spot opzetstuk kun je nu gemakkelijk ook je G-spot stimuleren en met het Rabbit opzetstuk stimuleer je nu gelijktijdig je clitoris en je G-spot. Hou er wel rekening mee dat de trillingen van de Fairy iets worden geabsorbeerd door het siliconen van de opzetstukken. De trillingen zullen dus iets minder heftig zijn dan zonder opzetstuk, maar de trillingen zijn nog steeds stukken dieper en intenser dan die van een ‘gewone’ vibrator. De opzetstukken kosten € 24,95 per stuk en je bestelt ze bij bijvoorbeeld bij www.zoemmm.com.

Het schoonmaken van je Fairy vibrator

De Fairy is niet waterproof en daardoor iets lastiger schoon te maken. Ook de ribbels in de kop kunnen een probleempje zijn, want daar blijft snel wat viezigheid achter. Het handigst is om de kop van de Fairy voorzichtig onder een beetje warm water schoon te spoelen en daarna een anti-bacterieel doekje te gebruiken om de kop goed tussen de randjes van de ribbels schoon te maken. Ook voor het handvat (en dan met name het wieltje) gebruik je een anti-bacterieel doekje. Handiger is het om een flesje toycleaner aan te schaffen en hier je Fairy iedere keer na gebruik mee schoon te maken (met een stukje huishoudpapier of toiletpapier). Als je de Fairy daarna steeds opbergt in het meegeleverde zakje, dan kun je ‘m iedere keer weer schoon gebruiken.

Ervaringen van anderen die de Fairy Wand Massager kochten

Luna (lees haar volledige review op www.climaximaal.nl)
“De Fairy Wand Massager kost € 49,95 en dat stukken goedkoper dan de € 112,90 die je moet betalen voor een Europe Magic Wand. Of deze Fairy ook net zolang meegaat als mijn Europe Magic Wand of mijn Hitachi (ja, ik heb ze alle 3) valt nog te bezien. De Hitachi heb ik al meer dan 10 jaar in huis en bewijst nog wekelijks z’n trouwe diensten, maar de Fairy Wand Massage ziet er ook behoorlijk solide uit. Dus als je op zoek bent naar een powertool met een girly uitstraling voor een héle leuke prijs dan kan ik de Fairy Wand Massager zeker aanraden.”

Esther
“Ik kreeg de Fairy van mijn vriend voordat hij voor een paar maanden naar het buitenland zou vertrekken en mijn eerste gedachte was; HOLY FUCK, wat een gigantisch apparaat! We hadden al wel eerder een gewone vibrator gebruikt, maar die valt in het niet bij de Fairy. Ik vind ‘m wel heel erg lelijk, als ik eerlijk ben. Maar hij trilt zo ontzettend lekker. Het snoer was voor mij net te kort om ‘m gemakkelijk in bed te gebruiken, dus ik heb er een verlengsnoer bij moeten pakken. Dat is eigenlijk mijn enige minpuntje; het snoer is te kort. Verder ben ik nog nooit zo snel en zo heftig klaargekomen van een vibrator. Oh, en hij maakt best wel wat herrie, dat zouden anderen misschien als een minpuntje kunnen zien, maar mij maakt het niet zoveel uit. En… nooit meer op zoek naar batterijen en je hoeft ‘m ook nooit op te laden.”

Rianne
“Ik vond andere vibrators nooit echt heel leuk, het kietelde allemaal wel, maar ik kon er nooit een orgasme mee krijgen. Nou, dat is met de Fairy wel anders. Alleen kom ik met de Fairy weer te snel klaar. Ik hoef ‘m maar een minuut op m’n klit te zetten en ik kom al klaar! Dit vind ik eigenlijk best jammer, want het voelt allemaal wel heel lekker. Ook als ik de Fairy daarna nog een keer wil gebruiken kom ik zo snel, zelfs op de laagste stand. Anderen zullen dit misschien als een luxeprobleem zien, maar ik zou het wel fijn vinden als ik wat langer van een speeltje kon genieten. Ik probeer m’n orgasme nu wat uit te stellen door de Fairy tussendoor steeds even uit te zetten, maar het blijft lastig.”

Voordelen van de Fairy Wand Massager

– Supersterke trillingen
– Relatief goedkoop
– Vrouwelijke uitstraling
– De trillingen zijn traploos verstelbaar
– Je hoeft ‘m nooit op te laden en je hebt geen batterijen nodig

Nadelen van de Fairy Wand Massager

– Je moet ‘m altijd in de buurt van een stopcontact gebruiken
– Wat lastiger schoon te maken
– Niet waterproof
– Niet voor vaginale of G-spot stimulatie (behalve met de opzetstukken)
– Absoluut niet anaal gebruiken!
– Net als de meeste wand vibratoren is het geluidsniveau van de Fairy aanzienlijk

Alternatieven

Twijfel je nog of je de Fairy Wand Massager aan moet schaffen? Dit zijn goede alternatieven.

Europe Magic Wand (als je een wand vibrator met diepere trillingen zoekt) (het snoer van de Europe Magic Wand is ook 30 centimeter langer) (je koopt de Europe Magic Wand het goedkoopste bij www.maanzin.nl (€ 112,95)
LELO Smart Wand Large (als je net zulke krachtige trillingen zoekt, maar je vibrator ook graag onder water én zonder snoer wil gebruiken) (de LELO Smart Wand Large heeft 8 vibratieritmes waar je uit kunt kiezen, de Fairy Wand Massager heeft 1 constant trilling)
Fairy Rechargeable Wand Massager (als je een wat kleinere Fairy vibrator zoekt die draadloos is)

 

De Fairy Wand Massager koop je het goedkoopst bij www.maanzin.nl (voor € 49,95) .

About The Author

Reply